Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede zvuk u TV Smíchov

Od: pepinitko odpovědí: 10 změna:

Dobrý den , mam ten problém že u TV stanice Smíchov mi nejede zvuk , obraz je ok vše jede jen zvuk mi nejde , všude jinde mi všechno hraje v pořádku. Nevíte co stím?:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kopec
hodnocení

0x

Řekl bych, že problém není na straně příjmu, ale asi někde udělali soudruzi chybu,taky mi to nejde.

marty85
hodnocení

0x

Taky mi nejde zvuk (východ od Prahy).. včera ale šel, takže to bude na straně poskytovatele.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vypadává obraz ...vypadává zvuk ... vypadává fšecko ...kvalita pořád 100%.

pepinitko
hodnocení

Aha aha :) protože přes satelit zvuk jede ale přes digital ne :D tak snad to opraví :) těším se znova na TELE TELE :D

alikmalik

Na kompu pres ASUS kartu mi zvuk jede v poho, ale na klasicky digitalni LCD telce taky ne ... chytam Benesov - Kozmice. Kdo se v tom zas kde stoural?

hodnocení

0x

smichov uz teda vysila i pres satelit?

Určitě ne.

Šak pepinitko psal, že mu jede přes satelit zvuk a ne Smíchov.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ostrava taky ne, od dnesniho odpoledne. Snad to daji do kupy.

labu
hodnocení

0x

Ano, na některých přijímačích zvuk nejde a na jiných ano. NOVA telefony nebere. Je to problém NOVY a ne vašeho přijímače ani provozovatele MUX4.

luke237
hodnocení

0x
Bude to problem na strane vysilatele. Resi se to i na prefesionalnich serverech (Digizone: SMÍCHOV - problém/..., vsechna dalsi temata).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]