Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokojova antena a multiplex22 nefunguje

Od: ivvas odpovědí: 5 změna:
Dobry den, mam pokojovou antenu pripojenou k televizi uz 3 roky a najednou mi prestal jit kompletni multiplesk22. Vsechny Primy a Ocko maji tak mizerny signal, kostickuji se, az uplne nefunguji. Jen nechapu proc z niceho nic. A doufam ze to nebude treba takovou blbost, ze jsem k tv postavil kytaru s ocelovymi strunami. S antenou ani tv nehybam, vubec se toho nedotykam. Myslite ze treba odchazi antena? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

guma
hodnocení

1x

Dělá to počasí. Zítra to možná půjde nebo až za dva nebo tři dny. Pokojová anténa je nyní nic moc na příjem toho nového DVB.

hodnocení

0x

co máš za anténu?

ivvas
hodnocení

Mám evolveo xany 1 LTE. Taková bílá placka.

Může odcházet ten napájecí zdroj. Ať už adaptér na 230V nebo uvnitř té antény modul zdroje.

Zkus to i na to USB napájet místo toho adaptéru na 230V.

Mě takto pomalu umřel settopbox. Kondíky šly do háje. Výrobce osadil na 85C obyčejné čínašmejdy a hned vedle chladiče stabilizátoru, který topil. Prostě plánované zastarávání.

makk
hodnocení

0x

Možná pod záminkou ekologie (ve skutečbosti šetření) snížili výkon vysílače který chytáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]