Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytra vaha

Od: eleonora* odpovědí: 23 změna:

K vanocum jsem dostala chytrou vahu.Zapojil me ji kamarad. Tvrdil me,ze jelikoz jsem tam zaregistrovana jako hlavni uzivatel tek se musim zvazit nejdriv ja a potom,az on.Jelikoz jsem nechtela ,aby on videl mou vahu tak jsem se odmytla zvazit,ze se zvazim,az doma.On se teda zaregistroval na svuj mobil a zvazil se,udaje co vysli z vahy me ukazoval,zvazila se i jeho zena.Ted me,ale zacalo srotovat,kdyz oni na svem mobilu jsou prihlaseni k me vaze,takze kdyz ja se zvazim tak se jim to urcite objevi taky na mobilu,nebo ne? Elektronice vubec nerozumim tak nevim jak ta vaha funguje.Muze nekdo poradit kdo tomu rozumi? dekuji

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zresetovat váhu a je jen vaše. Nikdo cizí se nic nedozví.

doplněno 05.01.22 10:27:

Jaká přesně to je váha? Sanitas a jaké označení modelu?

doplněno 05.01.22 13:32:

Zmáčni na zadní straně MODE tlačítko na cca 6 vteřin, na displeji se objeví CLR a všechna data včetně uživatele budou z váhy vymazána.

Pak si ji můžeš znova nastavit a sesynchronizovat se svojí aplikací.
Není zač.

eleonora*
hodnocení

Tak vaha se me stejne nepodarila spustit.,ukazuje to jen vahu v telefonu nic.

eleonora*
hodnocení

sanitas SBF 72

eleonora*
hodnocení

Zkousela jsem na mobilu vse mozne,zjistila jsem,ze kamarad me tam dal blbou meilovou adresu,prehodil pismenko,takze zadost o nove heslo bohuzel neziskam. Uz mu znova rikat nechci o nastaveni vahy .Bohuzel se musim smirit s tim,ze bude jen vazit

Tak jí resetuj do továrního nastavení.

Hlavně ať kamarád nezjistí tvoji váhu! To by bylo peklo.*cert*

asd1

jj reset váhy a znova nastavit..

Nevim proč tajit kila, když všichni beztak na první pohled vidí jestli je vychrtlá, štíhlá, střední, tlustá a nebo vyžraná jak prase *smich*

asd1 tuším vyžraná, když je to tak silné tabu ;). Ale jak tu padlo, potom se to dá odhadnout už od pohledu an kilometr daleko a nějaká přesnost 5kg z váhy je silně irelevantní.

hodnocení

0x

Kdybyste dala aspoň typ váhy, dá se lépe odpovědět. Moje váha (z Lidlu) má třeba jen Bluetooth a údaje se stahují přes něj, tedy ne na dálku, ale jen v rámci pár metrů od váhy do aplikace v mobilu. Pak jdou ale přes mobil online do cloudu (na účet) a pokud se svým jménem a heslem přihlásím na jiném zařízení, uvidím to tam taky.

Nevím proč jste mu ale vůbec dovolila se registrovat k vaší váze se svým účtem ;) pokud ale nezná on vaše heslo k účtu a váha nemá připojení k wifi, vaše data se mu nezobrazí.

eleonora*
04.01.22 18:13
hodnocení

Sanitas

Tak má asi jen bluetooth, ale jak říkám, pokud on má v mobilu přihlášený váš účet, tak tam ty údaje pravděpodobně uvidí taky.

eleonora*
hodnocení

Musela jsem mu dat sve heslo,teda on ho vytvoril,nerozumim elektronice a on jediny z pratel to omel sparovat s telefonem.

eleonora*
hodnocení

on se chtel taky zvazit,tak prece za odmenu pripojeni jsem jeho i jeho zenu nechala zvazit s tim,ze ja se jako prvni vazit nebudu,aby nevideli moji vahu,tak kamarad nasel reseni,ze se teda prihlasi k me vaze na svuj mobil..Zaroven me rekl,ze se udaje daji vymazat i me to ukazoval jak.Jenomze moc si to stejne nepamatuji

Tímto řešením jste mu dala neomezený přístup k vašim údajům z váhy. Jakmile se připojí váha k vašemu mobilu a budete mít mobil připojený k internetu, bude mít vaše údaje taky.
Doporučím vám odhlásit ten účet, vytvořit jiný nový a znovu spárovat. S návodem to určitě zvládnete, nebo požádejte jiného kamaráda a hlavně si heslo (účet) vytvořte sama a nedávejte ho nikomu jinému do telefonu, pokud jsou to pro vás citlivé údaje ;)
eleonora*
hodnocení

bohuzel sama to nezvladnu a nikoho jineho nemam ,leda zmenit heslo,jestli to teda dokazu

eleonora*
hodnocení

ale udaje se daji vymazat ne?

Odbočím..To Vám tak strašně záleží na tom kolik vážíte aby bylo tajné? Za co se stydíte? Za to že máte nadváhu? Vždyt to stejně každý vidí...

Jedna kolegyně manželky to taky strašně řeší musí to být tajné.Přitom je zkrmená ja čuník a je to vidět i kdyby váha ukázala 50 kg.

Ale třeba to má jiný důvod v tom případě se omlouvám.

eleonora*
hodnocení

neni to jiny duvod

hodnocení

0x

Jelikoz jsem nechtela ,aby on videl mou vahu tak jsem se odmytla zvazit.

Proboha vy máte starosti. Kam někteří lidi dokáží klesnout. Jsou horší nemoce než Vaše váha.

krtek6

hlavně je důležité, že když slečna nebo paní stoupla na váhu tak, že se vymýtila*smich* "odmýtla"

hodnocení

0x
S váhou jelikož ji neznám neporadím, ale je úsměvné, že tajíte onu hodnotu před kamarádem, který si přeci udělá jasnou představu už při pohledu na vás. Jinak si myslím, že to heslo bylo pouze pro spárování přes bt. Má to zamezit, aby se někdo cizí připojil k vašemu spotřebiči. Kamarádovi je to heslo prakticky k ničemu.

makk
hodnocení

0x

Podle mě to komunikuje po bluetooth, takže pokud jsou dál než cca 5m tak nic nevidí. Ona ta dnešní doba je zpitomělá vychytávkami, které jsou k ničemu. Vysavač, který srovná binec podle velikosti a spočítá ho, prášek který vyhledá skvrnu... Za chvíli po vás bude chtít přihlašovací údaje i topinkovač a polovina národa si na něm topinku nedokáže udělat.

Pokud si to jen pípá po bluetoothu, je to v pohodě. Hoší je to, pokud spotřebič komunikuje se serverem přes wifi po internetu. Tam hrozí, že vysavače, ledničky, pračky, myčky, auta - nebudou vědět, co dál, pokud jim vypadne spojení se serverem. Jako se stalo nedávno při výpadku pár serverů Amazonu ..

nardes
hodnocení

0x

Tyto váhy se párují pomocí bluetooth a tím se informace přenáší do aplikace co výrobce má. Pokud sama nebudete data nijak sdílet, tak by se k ním nikdo dostat neměl. Budou uložený jenom na vašem účě. Teda aspoň tak to máme doma u váhy od truelife. S touhle co píšete osobní zkušenost nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]