Nejste přihlášen/a.
K vanocum jsem dostala chytrou vahu.Zapojil me ji kamarad. Tvrdil me,ze jelikoz jsem tam zaregistrovana jako hlavni uzivatel tek se musim zvazit nejdriv ja a potom,az on.Jelikoz jsem nechtela ,aby on videl mou vahu tak jsem se odmytla zvazit,ze se zvazim,az doma.On se teda zaregistroval na svuj mobil a zvazil se,udaje co vysli z vahy me ukazoval,zvazila se i jeho zena.Ted me,ale zacalo srotovat,kdyz oni na svem mobilu jsou prihlaseni k me vaze,takze kdyz ja se zvazim tak se jim to urcite objevi taky na mobilu,nebo ne? Elektronice vubec nerozumim tak nevim jak ta vaha funguje.Muze nekdo poradit kdo tomu rozumi? dekuji
Zresetovat váhu a je jen vaše. Nikdo cizí se nic nedozví.
Jaká přesně to je váha? Sanitas a jaké označení modelu?
Zmáčni na zadní straně MODE tlačítko na cca 6 vteřin, na displeji se objeví CLR a všechna data včetně uživatele budou z váhy vymazána.
Pak si ji můžeš znova nastavit a sesynchronizovat se svojí aplikací.
Není zač.
Zkousela jsem na mobilu vse mozne,zjistila jsem,ze kamarad me tam dal blbou meilovou adresu,prehodil pismenko,takze zadost o nove heslo bohuzel neziskam. Uz mu znova rikat nechci o nastaveni vahy .Bohuzel se musim smirit s tim,ze bude jen vazit
jj reset váhy a znova nastavit..
Nevim proč tajit kila, když všichni beztak na první pohled vidí jestli je vychrtlá, štíhlá, střední, tlustá a nebo vyžraná jak prase
Kdybyste dala aspoň typ váhy, dá se lépe odpovědět. Moje váha (z Lidlu) má třeba jen Bluetooth a údaje se stahují přes něj, tedy ne na dálku, ale jen v rámci pár metrů od váhy do aplikace v mobilu. Pak jdou ale přes mobil online do cloudu (na účet) a pokud se svým jménem a heslem přihlásím na jiném zařízení, uvidím to tam taky.
Nevím proč jste mu ale vůbec dovolila se registrovat k vaší váze se svým účtem pokud ale nezná on vaše heslo k účtu a váha nemá připojení k wifi, vaše data se mu nezobrazí.
Musela jsem mu dat sve heslo,teda on ho vytvoril,nerozumim elektronice a on jediny z pratel to omel sparovat s telefonem.
on se chtel taky zvazit,tak prece za odmenu pripojeni jsem jeho i jeho zenu nechala zvazit s tim,ze ja se jako prvni vazit nebudu,aby nevideli moji vahu,tak kamarad nasel reseni,ze se teda prihlasi k me vaze na svuj mobil..Zaroven me rekl,ze se udaje daji vymazat i me to ukazoval jak.Jenomze moc si to stejne nepamatuji
Odbočím..To Vám tak strašně záleží na tom kolik vážíte aby bylo tajné? Za co se stydíte? Za to že máte nadváhu? Vždyt to stejně každý vidí...
Jedna kolegyně manželky to taky strašně řeší musí to být tajné.Přitom je zkrmená ja čuník a je to vidět i kdyby váha ukázala 50 kg.
Ale třeba to má jiný důvod v tom případě se omlouvám.
Podle mě to komunikuje po bluetooth, takže pokud jsou dál než cca 5m tak nic nevidí. Ona ta dnešní doba je zpitomělá vychytávkami, které jsou k ničemu. Vysavač, který srovná binec podle velikosti a spočítá ho, prášek který vyhledá skvrnu... Za chvíli po vás bude chtít přihlašovací údaje i topinkovač a polovina národa si na něm topinku nedokáže udělat.
Pokud si to jen pípá po bluetoothu, je to v pohodě. Hoší je to, pokud spotřebič komunikuje se serverem přes wifi po internetu. Tam hrozí, že vysavače, ledničky, pračky, myčky, auta - nebudou vědět, co dál, pokud jim vypadne spojení se serverem. Jako se stalo nedávno při výpadku pár serverů Amazonu ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.