Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 3.4 samovolné zhasínání displeje

Od: hlodavec® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám problém s Nokií 3.4. Při vytošní čísla naprosto samovolně okamžitě zhasne displej. Někdy ane někdy ne. Dost to vadí při volání na zákaznické linky kde mám zmáčnout jedničku, dvojku a tak. Displej nereaguje na mnou nastavený dvojitý poklep, pouze na boční tlačítkou ukončení hovoru. Prodleva zhasnutí obrazovky nastavena na 10 minut. Nevíte prosím co s tím? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste restart...

olinl

Souhlas s nonek. Ještě před restartem telefon zaktualizovat, poté vyčistit/optimalizovat a na závěr RESTARTOVAT (neplést restart s vypnutím a zapnutím ! ).

tyler
hodnocení

0x

Jestli to nebude čidlem... Mám na mysli tu funkci, co zhasne displej, když je telefon u ucha - aby se během hovoru něco nechtěně nezmáčklo.. zkuste vypnout tu funkci, třeba to bude tím (?)

argonaut
hodnocení

0x

stahnete si aplikaci Proximity senzor reset/fix.V nabidce vyberte fix a postupujte podle animaci.Na konci odsohlaste a resetujte telefon.Delal jsem to kamaradovi se stejnym problemem a pomohlo to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]