Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám stolní lampu,po cca hodině svicení začne světlo blikat čím to muže být?Vyměnil jsem zářivku a dělá to stále.Uvnitř jsou nějake elektronky či jak se tomu říká,nemuže to být studený spoj?Ale když jsem se dival vše je spájeno.
Lampu neznám, ale prohřát pájkou spoje na tišťáku a případně vyměnit elektrolytické a metalizované kondenzátory, pokud tam jsou, případně tam vyměnit nějakou tepelnou pojistku na ochranu před přehřátím, může být načatá. Zkontrolovat i kontakty ve vypínači lampy, jestli nejsou opálené. Další možnost je zakoupit jiné svítidlo nebo se prodávaly náhrady na 230V (úprava svítidla) za tyto kruhové zářivky Kruhova led trubi/... , ale chce to poptat v prodejně/eshopu, jestli je možná náhrada za původní zářivku bez výměny patic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.