Nejste přihlášen/a.
Samsung Galaxy A52s 5G černá - pokud ti nevadí, že je vyroben ve Vietnamu a je s Androidem 11. Třetím měsícem jede bez problémů, jen s tou 5G sítí by se tu mělo začít něco dělat, narvali jsme tel. společnostem dost financí a nikde to není znát.. Foťák a kamera jsou opravdu hodně dobré, otisk prstu rychlý, celkově je svižný a mimochodem podle prodejce je uvnitř jen přetaktovaný procesor nějakého staršího modelu Samsungu
Já si kupuji kvůli práci odolný telefony. Na podzim mě beze slůvka rozloučení umřel starý a tak jsem koupil nový. Bez nějakýho velkýho rozmýšlení jsem vzal Blackview BV6600. Baterie fakt dost velká a vydrží bez nabíjení při běžným používání pět dní. Pravda, trošku těžší, ale to mě nevadí. Foták jsem ještě nepoužil, tak nevím.
Pokud kladete důraz na výdrž telefonu, tak vybírejte telefon podle kapacity baterie.
Za mne je to Xiaomi Poco M3. Má baterii přes 6000mAh a vydrží mi nabitý zhruba 3 dny. Internet používám podle potřeby a stejně tak telefonuji, občas nějaká hra. Nedržím ale telefon nonstop v ruce jak je dnes běžné. Foťák je tam na mobil dobrý. Klasický foťák je ale samozřejmě lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.