Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám telefon Nokia XR20 a projektor Apeman LC350. Když telefon připojím k projektoru přes HDMI. Tak mi nenaběhne obraz. Nefunguje ani spojení přes USB. Na starém telefonu Nokia 9 mi spojení přes HDMI funguje. Pouze připojím a obraz se "zrcadlí" do projektoru. Nastavení obou telefonů mám stejné. Nefunguje ani telefon Xiaomi od kámoše. Chybu telefony nevypisují žádnou. Nevíte kde může být chyba? Co vyzkoušet? Zkoušel sem to i v Nouzovém režimu a nic.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
0x
A nebude to tim, ze z telefonu leze vetsi rozliseni, nez fullhd? Skoro bych na to vsadil, protoze N9 vic nema a XR20 ano. Jestli to tak bude, musis telefonu vysvetlit, ze ma posilat mensi rozliseni. Jak ti nereknu, obraz z telefonu do projektoru cpu pres chromecast.
lukasen*
Díky. Taky mě to napadlo. Na své Nokii jsem nedokázal rozlišení změnit, ale na kámošo é Xiaomi je možnost v nastavení, bohužel nepomohlo. Někde jsem se dočetl, že některé telefony nemají výstup obrazu ze svého USB? To teď ještě řeším s podporou protože nikde v parametrech jsem se to nedočetl.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]