Zdravím. Mám telefon Nokia XR20 a projektor Apeman LC350. Když telefon připojím k projektoru přes HDMI. Tak mi nenaběhne obraz. Nefunguje ani spojení přes USB. Na starém telefonu Nokia 9 mi spojení přes HDMI funguje. Pouze připojím a obraz se "zrcadlí" do projektoru. Nastavení obou telefonů mám stejné. Nefunguje ani telefon Xiaomi od kámoše. Chybu telefony nevypisují žádnou. Nevíte kde může být chyba? Co vyzkoušet? Zkoušel sem to i v Nouzovém režimu a nic.
A nebude to tim, ze z telefonu leze vetsi rozliseni, nez fullhd? Skoro bych na to vsadil, protoze N9 vic nema a XR20 ano. Jestli to tak bude, musis telefonu vysvetlit, ze ma posilat mensi rozliseni. Jak ti nereknu, obraz z telefonu do projektoru cpu pres chromecast.
lukasen*
Díky. Taky mě to napadlo. Na své Nokii jsem nedokázal rozlišení změnit, ale na kámošo é Xiaomi je možnost v nastavení, bohužel nepomohlo. Někde jsem se dočetl, že některé telefony nemají výstup obrazu ze svého USB? To teď ještě řeším s podporou protože nikde v parametrech jsem se to nedočetl.
re4zon
Aha, tak ze to nema vystup jsem vubec nezkoumal, predpokladal jsem, ze to sis zjistil jako prvni Jestli to neuvadi, tak nejspis nema, tim by se kazdy pochlubil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.