Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 6300 - jak smazat profil MMS

Od: goodlukas odpovědí: 4 změna:

Dobrej, koupil jsem telefon Nokia 6300 pres internet, telefon je od t-mobilu, samozrejmne je odblokovanej na vsechny operatory ale ma mtakovej problem, ohledne nastaveni MMS,wap atd.. mam vodafon, a v nastaveti prenosu dat mms,wap je asi 80 profilu t-mobil takze je pamet pro nastaveni plna,a smazat to nelze...Tak bych se chtel zeptat jestli nevite co s tim? je to asi nejake druh blokace od t-mobilu nebo nevim, dekuji za odpovedi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

1x
Mel jsem ho take od jineho operatora. Uz si to nepamatuju, ale zkus pozadat na infolince o konfiguracni sms a proste ji ulozit. Mela by nahradit puvodni nastaveni MMS. Kdyz to nepujde, tak jeste zkusit mobil restartovat pomoci kodu. R.

pepyk93*
hodnocení

0x

Jak říká Radek (bodík *palec*),nejprve bych doporučil zformátovat telefon do továrního nastavení pomocí *#7370#

*#7370#

Po zadání tohoto kódu v Pohotovostním režimu (jako kdybyste to číslo chtěli vytočit), potvrzení a zadání zamykacího kódu, který je v základu nastaven na 12345, se vnitřní paměť zformátuje.

Před tím si ovšem zazálohujte všechna data! Také doporučuji souběžně naformátovat i paměťovou kartu (taktéž po důkladném pozálohování).

Až bude mít paměť telefonu i paměťovou kartu naformátovanou,nechte si poslat od operátora SMS s konfiguračním nastavením pro MMS,WAP a WEB. ;)

P.S. 80 přístupových bodů (profilů),tak s tím jsem se ještě nasetkal...*sok*

goodlukas
hodnocení

mno prave, to bych taky zkusil akorat nemam bezpecnosti kod ten 12345 nefunguje takze je tam jinej a jak ho zjistit? psal jsem tomu kdo mi ho prodal mozna mi odpovi ze si ho pamatuju ale co ja vim, takze je tu jeste otazka jak zjistit ten kod? :) nepochybuju o tom ze jsou nejaky chytry programky :)

pepyk93*

Zkus pohledat zde na poradně,řešilo se to tu mnohokrát...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]