Nejste přihlášen/a.
Dobrej, koupil jsem telefon Nokia 6300 pres internet, telefon je od t-mobilu, samozrejmne je odblokovanej na vsechny operatory ale ma mtakovej problem, ohledne nastaveni MMS,wap atd.. mam vodafon, a v nastaveti prenosu dat mms,wap je asi 80 profilu t-mobil takze je pamet pro nastaveni plna,a smazat to nelze...Tak bych se chtel zeptat jestli nevite co s tim? je to asi nejake druh blokace od t-mobilu nebo nevim, dekuji za odpovedi
Jak říká Radek (bodík ),nejprve bych doporučil zformátovat telefon do továrního nastavení pomocí *#7370#
*#7370#
Po zadání tohoto kódu v Pohotovostním režimu (jako kdybyste to číslo chtěli vytočit), potvrzení a zadání zamykacího kódu, který je v základu nastaven na 12345, se vnitřní paměť zformátuje.
Před tím si ovšem zazálohujte všechna data! Také doporučuji souběžně naformátovat i paměťovou kartu (taktéž po důkladném pozálohování).
Až bude mít paměť telefonu i paměťovou kartu naformátovanou,nechte si poslat od operátora SMS s konfiguračním nastavením pro MMS,WAP a WEB.
P.S. 80 přístupových bodů (profilů),tak s tím jsem se ještě nasetkal...
mno prave, to bych taky zkusil akorat nemam bezpecnosti kod ten 12345 nefunguje takze je tam jinej a jak ho zjistit? psal jsem tomu kdo mi ho prodal mozna mi odpovi ze si ho pamatuju ale co ja vim, takze je tu jeste otazka jak zjistit ten kod? nepochybuju o tom ze jsou nejaky chytry programky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.