Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu-jestli se někdo s tím setkal.Prodejna s terminálem Sazky,dobití předplacené sim karty O2 částkou 300.- a navýšení neproběhlo.Číslo i vše na dokladě o nabití v pořádku.Uběhlo 24 hodin od nabití,O2 dává od toho ruce pryč-prý mám jít s reklamací do prodejny s terminálem,v prodejně s terminálem zase mně posílají do O2.Takže-každá rada dobrá.Děkuji.PS:Ted jsem byl znovu nabít kredit a vše v pohodě(do 2 minut kredit navýšen),což znamená ,že s mobilem a ani se SIM kartou nic není.Ale jak dál postupovat s tím nabitím kreditu,které neproběhlo?!
za mne - pokud je to chytrý tel. tak naistalovat apku "Moje O2" a tam zjistíte jak to proběhlo nebo neproběhlo a vyřídí to s Vámi online chat , pomoc a podpora. Kdykoli měl někdo problém včetně mne vždy se to tam vyřešilo.
A také to byly předplacenky.
No a zkoušel jste ten chatř online? Tam přece vidí zda částka dorazila nebo pak někdo na prodejně namačkal něco blbě.
No v tom mají asi pravdu - pokud částka nedorazila tak přece nemohli dobít kredit , myslím že bude nějaký překlep tam kde jste to platil a podával .
Ono je možné, že obsluha terminálu zadala třeba špatně operátora do systému a tím pádem se kredit nedobije.Opravdu je vše na lístku z terminálu ok?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.