Nejste přihlášen/a.
Ahojky, je tady někdo, kdo mi poradí jakou hru vybrat? Objednala jsem Morrowind, ale to je asi jen dodatek. Tak která hra je ta základní, aby tato šla hrát?
A další otázka...je potřeba mít placený plus účet?
Morrovind je samostatná hra a dá se dohrát, ale už je poněkud letitá.Vyšla v roce 2002. Nejlepší volba z této série je Elder scroll Skyrim. K tomu DLC:Dawnguard,Hearthfire a Dragonborn. Je na něj i čeština. A na Nexusu spousta modu na vylepšení všeho možného. Že by byl potřeba mít vytvořený učet ke hraní o tom nic nevím.
Tady o té sérii něco je : cs.wikipedia.org/...
Díky za odpověď
No já jsem právě objednala tuto hru a teď koukám, že to vyžaduje účet ps plus, ale nikde jinde jsem toto info už nenašla. Jen, že je nutný internet. Jde mi o to, že to bude hrát jeden hráč.. Prd se v takových hrách vyznám, tak se omlouvám :D
Ještě dodám:
OBSAH EDICE:
Základní hra The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Rozšíření The Elder Scrolls Online: Morrowind
Tak to potom jo... Vy jste totiž neobjednala TES III Morrowind, ale nový TES: Online do kterého je Morrowind jen jedno z rozšíření.
Tohle je multiplayerová online hra. Puvodní TESy byly singleplayerové RPG hry:
1 - Arena, 2 - Daggerfall, 3 - Morrowind, 4 - Oblivion, 5 - Skyrim.
Ano, tohle je základní hra, která je potřeba.
Co se týká toho účtu. Dřív tahle hra jela na měsíčních poplatcích (tuším 15 euro). To už teď zrušili, ale nechali to dobrovolné. Když si to hráč zřídí a platí, má větší možnosti, než neplatící hráči (větší dům, více místa v bance, větší zkušenosti). Ke hraní ale není nutný.
Ahoj. TES Morrowind je vlastně trojka která byla vydaná roku 2002. Je to samostatná hra která nic dalšího nepotřebuje. Snad je jen dobré tam dohrát češtinu. Pokud by jste chtěla novější tak si pořiďte TES IV ( čtyřka) Oblivion z roku 2007, nebo TES V (pětka) Skyrim z roku 2016. Vše to jsou samostatné hry, ale ke každé jdou dokupovat nějaké DLC.
+ účet odemyká další možnosti , zejména se pak hodi při craftění. Dále také zpřístupňuje všechny datadisky až na ten poslední.
Ta hra je ale hratelná i bez + účtu a i v solo hraní je spousta hodin zábavy.
Pro občsné solo hraní je ještě vcelku dobrá hra Guild Wars2 v základu taky zdarma , dají se dokoupit datadisky narozdíl od TESA je to pak bez poplatků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.