Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak aktualizovat TV Philips

Od: svat odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, musel jsem u staré televize udělat tovární nastavení. Ale teď mám všechny aplikace staré a nemůžu je aktualizovat a tím pádem se ani nemůžu nikam přihlásit do Google play a dát ručně aktualizovat. Pokud se tam pokusím přihlásit napíše mi to, že nesedí jméno nebo heslo a u YouTube mě to napíše:tato akce není povolena. Je to TV Philips 50PUT6400/12.
Děkuju za rady. Už nevím co dál.

Jak aktualizovat TV Philips

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Koukni na web výrobce a stáhni si nejnovější firmware na flešku. Pak nech aktualizovat z flešky. Teprve potom řeš aktualizace aplikací.
svat
hodnocení

To nepomohlo, poslední aktualizace byla v roce 2018

re4zon
hodnocení

0x
Bud neni pripojena na sit, nebo skutecne zadavas spatne prihlasovaci udaje. Je pripojena kabelem? V menu vidis, ze je sitove pripojeni ok? Mel by tam byt test. A pripadne i aktualizace firmwaru.
svat
hodnocení

Dobrý den, TV je připojena kabelem. Netflix jsem normálně přihlásil a funguje. To znamená, že internet funguje. Jméno a heslo používám stále dokola, tam chyba nebude.
svat
hodnocení

Doplnění, při pokusu o přihlášení mě to píše špatné přihlašovací údaje, ale do emailu mě přijde upozornění, že jsem se přihlásil z jiného přístroje. Takže jméno a heslo sedí, problém bude jinde
re4zon
A tv jako takova je aktualizovana? Neni na webu philipsu k dispozici firmware pro aktualizaci pres flash disk? Muze v tv byt stara verze, ktera si neumi poradit s novejsim google api.

hodnocení

0x

Skúste znova dať továrenské nastavenie a nasledne začnite všetko registrovať tak,ako ste to spravili pri kúpe televízora,heslo by som zmenil,aby nedochádzalo ku kolízii pri nastavovaní. Je otázkou zase,či bude ešte podpora zo strany výrobcu pre aktualizáciu.

svat
hodnocení

VYŘEŠENO!
Snad to někomu pomůže. Na Googlu je potřeba povolit dvoufázové ověření. Potom to jde. Jiná možnost bohužel není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]