Nejste přihlášen/a.
Mam mikrovlnku DAEWOO mod. KOR - 1025. Po zapnuti ide cca 5 sek.a prepali poistku.Skusal som tam poistku pomalu aj rychlu.Premostenim hrubsim drotikom nechcem riskovat.V com moze byt pricina..Predpokladam,ze asi " vsetky" mikrovlnky pracuju na tom istom principe.Pripadne mi doporucte ako dalej.Na Slovensku som nenasiel servis.
Dakujem za radu
Belus
Ano, zakladny silovy obvod je rovnaky, tvorba VN pre magnetron. Moze byt zle samotne trafo, usmernovac alebo VN kondenzator. Na vasom mieste kupim novy model s technologiou "invertor", lepsie to reguluje vykon ako klasika, kde sa len prepina medzi 0 a 100% vykonu.
Nahradne diely predava Avelmak, len musite presne vediet oznacenie. Na vasom mieste to neriesim, strata casu. Hrabat sa v tom je nebezpecne, VN kondenzator ostava isty cas nabity aj po vypnuti.
jestli to vypadává i s otevřenýma dvířkama, tak je to odrzšovací kondík na vstupu, teda jsou tam 2, jestli až po zapnutí tak trafo a dále, ale to je práce pro elektrikáře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.