Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horní lišta na mobilu

Od: cemir1 odpovědí: 13 změna:

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli jde na mobilu s androidem zvětšit ta lišta úplně nahoře.Je tam třeba zobrazen stav nabití baterie,a i jiná oznámení. Nejsem schopen to přečíst bez brýlí. Děkuji za tipy.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

Toho panáčka na zvětšování si tam můžete nastavit takto (i pro Feraxe) =

Nastavení - další nastaven í -usnadnění přístupu-zvětšení - a zapnout anebo vypnout tlačítko - zkratka funkce zvětšování

doplněno 21.12.21 12:55:

a opravdu se to hodí pokud potřebujete brýle a nejsou zrovna po ruce

Horní lišta na mobilu

Já to sice nepotřebuji, ale přesto jsem se podíval kde to nastavení je. Na mém telefonu Huawei tato možnost v nastavení usnadnění není. Ale jak říkám, nepotřebuji to.

tomas11 - díky, o tom jsem vůbec netušil, občas se může sejít ( funguje na Xiaomi Mi9)

hodnocení

0x

Spodní lišta, symbol panáčka. Ťuk. Vše se orámuje oranžově (u mě oranžově). Kdekoli pak ťuknete, tak to místo se zvětší. Lze přečíst bez brýlí. Návrat zpět - opětovné ťuknutí na panáčka dole.

Na každém telefonu to nejde a ne každý telefon má někde symbol panáčka.

Ferax - věřím Vám. Ale já se před časem dostala do podobné situace jako tazatel a poradil mi to s tím panáčkem vnuk. Já nevím, jaké možnosti mají jednotlivé telefony. Tazatel chtěl tip, dostal tip. Třeba mu i můj neodborný tip pomůže.

Kde najdu panáčka
tomas11*

pro pavlos - přečti si můj příspěvek pak se ti dole na liště zobrazí

Samsung Galaxy note 8 nic tam není, mám to jinak
tomas11*

takto to mám na android 11- aktualizovaný z android10 , u tel. Realme7

karel556*
"Panáčka" má až Android 11, v nižších řadách není.

hodnocení

0x
Tohle bych řešil nějakým senior launcherem. Zvětší se vám prakticky celý systém...

hodnocení

0x
Každý telefon je jiný, každý má to nastavení jinak. Univerzální rada je jít do nastavení a tam si vyhledat "usnadnění" případně "usnadnění přístupu" a následně tam najít velikost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]