Nejste přihlášen/a.
Tak té nadstandastní možnosti vrácení využijte pak normálně kupte ten druhý. Prakticky se tak doberete kýženého výsledku. Neviděl bych na tom nic špatného, tedy pokud nebudete takto měnit x mobilů, než vám nějaký sedne. Obchodník na vaší každé zkoušce tratí - nikdy rozbalený telefon neprodá za plnou cenu.
Já to chápu takto :
- zboží lze vrátit do 7 dnů, ze zboží vyjmuli mobilní telefony. Vrátit zboží u mě znamená, že já vrátím zboží a prodejce mě peníze.
- mobilní telefony měnit nelze - nelze si vyrat jiný druh mobilu. Ale snažila bych se použít první možnost, neboť mobil je také zboží, tak chci vrátit peníze. Je málo pravděpodobné, že by mi to prošlo. Další možnost je dohoda s prodejcem a to výměna mobilu za jiné zboží.
tak ono zalezi DOSLOVA co tam je psane
zbozi lze VRATIT do 7 dnu
mobil nelze VYMENIT ale o VRACENI do 7 dnu tam nic neni?
v prvni rade bych zasel do obchodu a slusne se zeptal, pokud neni krabice ponicena, mobil nema sundane ochranne nalepky atd tak myslim ze by problem byt nemusel ale zalezi to jen na prodejci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.