Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat mapy OVI do Nokia 6303?

Od: michalll* odpovědí: 5 změna:

Zdravím mám mobil Nokia 6303 a od koupě tam mám nahráté mapy OVI od Nokie...Ty ale přestaly šlapat, tak jsem je odinstaloval a chtěl je nainstalovat znovu, ale CD jsem k mobilu nedostal a na internetu na oficiálních stránkách mapy pro tento mobil nejsou...

Kde je tedy seženu? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nokia.cz/... co třeba tady? :)

michalll*
hodnocení

Jestli mi tam najdete mapu pro Nokia 6303? :)

hm podle rozlisení displaye porovnat s jinym nejbližším typem a stahovat to co ma k tomu nejblíž... program to ovlada uplne stejny tak si myslim ze by to bez problemu melo fungovat...

michalll*
hodnocení

Nefunguje...Stáhl jsem mapu 6300 a nespojí se to s mobilem...

manlick

Zdravím...mám stejný problém. Mě se povedlo omylem odinstalovat mapy. Tak hledám cestu jak to napravit. Povedlo se mi tak nainstalovat na pc ten map loader a tot vše. Na mobilu mi skočí že je spúojeno ale dal nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]