Nejste přihlášen/a.
Dobrý den/ahoj,
nemáte někdo zkušenost s obchodem swappie.com/...
Nakupuju vždy u ověřených obchodů, ale tento (pro mě neznámý) obchod mě láká. Ale iphone z Finska pod stromeček? Pro mě zvláštní...
Děkuji.
Z Finska? Je asi uplne jedno z kama je, zvlast pokud je to v evrope, jiz x let objednavam telefony primo z ciny a nikdy nebyl zadny problem.
Tohle jsou repasované telefony - ty co nekdo vratil na reklamaci nebo je nakoupili pouzite ve vetrsim treba po kontraktech operatoru a z ruznych operáků, pak opravi vadne dily a treba displej aby nebyl poskrabany a na prvni pohled novy, jindy muze byt pouzitejsi, ale nevymeni uplne vsechno protoze je to nerentabilni pro ne, ale to by ses mel docist v jakem stavu je aspon obecne.. a pak to prodaj v rezimu BEZ DPH (jiz ho jednou nekdo zaplatil a tak je vyjimka) a se snizenou zarukou... proto je cena nepatrne mensi jako novy.
Tak to je podstatne velky rozdil proti overenym obchodum
Díky. Doprava byla blesková. Telefon vypadá výborně, funguje dobře. Tak jestli bude držet baterka, tak mohu Finy doporučit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.