Nejste přihlášen/a.
Dobrý den/ahoj,
nemáte někdo zkušenost s obchodem swappie.com/...
Nakupuju vždy u ověřených obchodů, ale tento (pro mě neznámý) obchod mě láká. Ale iphone z Finska pod stromeček? Pro mě zvláštní...
Děkuji.
Z Finska? Je asi uplne jedno z kama je, zvlast pokud je to v evrope, jiz x let objednavam telefony primo z ciny a nikdy nebyl zadny problem.
Tohle jsou repasované telefony - ty co nekdo vratil na reklamaci nebo je nakoupili pouzite ve vetrsim treba po kontraktech operatoru a z ruznych operáků, pak opravi vadne dily a treba displej aby nebyl poskrabany a na prvni pohled novy, jindy muze byt pouzitejsi, ale nevymeni uplne vsechno protoze je to nerentabilni pro ne, ale to by ses mel docist v jakem stavu je aspon obecne.. a pak to prodaj v rezimu BEZ DPH (jiz ho jednou nekdo zaplatil a tak je vyjimka) a se snizenou zarukou... proto je cena nepatrne mensi jako novy.
Tak to je podstatne velky rozdil proti overenym obchodum ![]()
Díky. Doprava byla blesková. Telefon vypadá výborně, funguje dobře. Tak jestli bude držet baterka, tak mohu Finy doporučit ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.