Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde fleška v tv

Od: astik odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám TV Samsung, stará cca 8 let. Když chci vložit flešku, tak je tzv. vrklavá (nefunguje). Stalo se to najednou. Udělala jsem foto, a připadá mi, že tam chybí kus plastu. Vše řečeno laicky. Nevíte co s tím? Děkuji. :)
Nejde fleška v tv

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Podle mě, je to správná zdířka. Jen je tam ulomenej ten plastový střed.

hodnocení

5x

Ano, chybí tam fixační pásek u spodní strany. Zkuste flešku vsunout tak, aby její plastový proužek byl dole. Kontakty jsou na něm směrem nahoru a mají se dotýkyt těch 4 kontaktů horních v zásuvce. Jinak je možné zásuvku USB vyměnit po demontáži v servisu, nebo někdo kdo to umí.

hodnocení

1x

Mám dojem, že tu flešku vkládáte do špaté zdířky. USB vypadá jinak, popisek je špatný.

kadylo

Jasně, strejc má pravdu ! Ostatní jsou kecy.

Anebo si tazatel dělá pr.del.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]