Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit domácí kino Genius k TV Samsung 2021

Od: macet odpovědí: 12 změna:
Potřebuju poradit jak připojit k TV Samsung 2021 domácí kino Genius, které má výstup přes Jack 3.5 a TV už ho nepodporuje... Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Převodník optika - analog (Jack 3,5)... něco podobného google.com/...

jirib
hodnocení

0x
Domácí kino Genius,tak maximálně k počítači...
K tv AV-receiver s HDMI(od 7tis.) a 5 reproduktorů(pár od 10tis.)...
macet
hodnocení

My jsme ho měli připojené k TV, ale koupili jsme druhou a tam už jack nezapojím...
jirib
Pokuď nedáte typ tv nebo nevyfotíte panel s konektory,tak těžko radit.
Já bych šel do novějšího receiveru...s internetovým rádiem.

hodnocení

0x

Domácí kino Génisus je i dekodérem? Nebo jenom reproduktory se zesilovačem. To je totiž zásadní rozdíl. Pokud jen repro se zesilovačem, tak pak to není domácí kino, ale jen "vylepšené" reproduktory. Proto nejlépe vyfotit ze zadu kino, nebo napsat typ... Pokud to jsou jenom repráky se zesilovačem, tak nejlepší je k nim sehnat převodník... Tak jak je v první odpovědi...

macet
hodnocení

Přesněni je to tohle... datart.cz/...
Televize je Samsung AU 7100 55.
Na výběr je připojení zvuku přes reproduktory TV, Bluetooth nebo optický kabel. Koupila jsem tuto přechodku m.alza.cz/... a zvuk jede stále přes TV.
Toto je POUZE pro PC, s TV nefunguje... podívejte na můj první odkaz, použito na 3 TV Samsung.. převodník z optiky na analog...co jiného pro Genius repro...
macet
hodnocení

Prosím můžete poslat přímo odkaz co přesně mám koupit? Je tam na výběr pouze optický kabel v tv. A na repro jsou pouze cinche. Tak ať to konečně funguje
aramis

Převodnik optika na jack:

czc.cz/...

Nebo:

gme.cz/...

Doporučil bych napájení z USB televize, odpadne adaptér do zásuvky...Za chvilku dám odkaz... m.sunnysoft.cz/...
A kabel buď tento okay.cz/... nebo 2x Jack 3,5 m.alza.cz/... kabely koupíte třeba i Datart, Okay apod
Kabel Jack 3,5 / 3,5 odvolávám, tento převodník nemá tento výstup... Ty, co mám, Jack měly...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]