Domácí kino Génisus je i dekodérem? Nebo jenom reproduktory se zesilovačem. To je totiž zásadní rozdíl. Pokud jen repro se zesilovačem, tak pak to není domácí kino, ale jen "vylepšené" reproduktory. Proto nejlépe vyfotit ze zadu kino, nebo napsat typ... Pokud to jsou jenom repráky se zesilovačem, tak nejlepší je k nim sehnat převodník... Tak jak je v první odpovědi...
macet
Přesněni je to tohle... datart.cz/... Televize je Samsung AU 7100 55. Na výběr je připojení zvuku přes reproduktory TV, Bluetooth nebo optický kabel. Koupila jsem tuto přechodku m.alza.cz/... a zvuk jede stále přes TV.
Toto je POUZE pro PC, s TV nefunguje... podívejte na můj první odkaz, použito na 3 TV Samsung.. převodník z optiky na analog...co jiného pro Genius repro...
macet
Prosím můžete poslat přímo odkaz co přesně mám koupit? Je tam na výběr pouze optický kabel v tv. A na repro jsou pouze cinche. Tak ať to konečně funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.