Dobrý den, rozhodla jsem se, že bych si koupila nějaké chytré hodinky za přijatelnou cenu. Našla jsem hodinky Smartwatch W22P. Vypadají pěkně a teď mají velkou slevu, což mi na jednu stranu nesedí... Bojím se, aby se mi po týdnu nerozpadly na ruce. :/ Nevíte, zdali je tato značka dobrá, či má někdo s nima zkušenosti? Pokud však máte ověřené hodinky, které jsou do 4000 a fungují velice dobře, přičemž mají i dobré funkce, byla bych velice ráda. Předem děkuji za vaše odpovědi a přeji hezký den.
Téměř všechny hodinky a náramky mají obdobné funkce. Ty dražší zpravidla mají GPS. Tak že bych spíš řekl, že je to o designu jak se nám líbí a jinak bych řešil četnost nabíjení... Mám dnes veterána - náramek Amazfit Cor tři roky a baterie mi stále vydrží tři týdny... Jsou, možná byly i hodinky, které se musely nabíjet i každý třetí den a to by mě celkem nebavilo...
Chtělo by to vědět, co od hodinek čekáte, k čemu je budete používat. Dětem jsem pořizoval sportovní hodinky Garmin Forerunner 45S, které jsou zhruba v této ceně a mají je primárně na sportovní využití.
Jdou vaše vybrané hodinky spárovat s vašim telefonem? Na to si dejte bacha.
V naší rodině vede značka Garmin. Od dětských za 3tis až po dospělácké za 20 tis. I nejstarší člen rodiny v 74 letech je využije a už by bez nich nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.