Nejste přihlášen/a.
V r. 1998 jsem si koupil první MT. Od té doby mám stále stejného operátora teď O2. Vždy jsem byl se službami spokojen. Od doby co do toho vstoupil PPF to jde od deseti k pěti. Rád bych proto využil přechod k jinému operátorovi. Může mi někdo poradit jak odstoupit od smlouvy a ukončit spolupráci. Rád bych si zachoval stávající číslo MT. Jsem dědek 73 let a nemám na to se dohadovat v těch jejich centrech, kde ti chytří vytočí číslo ještě chytřejších a nechat se masírovat jejich nabídkami. Děkuji předem z nějaký nákop.
Výpověď u stávajícího operátora podávat nemusíte.
Oddubna 2020 se stačí obrátit na nového zvoleného operátora a ten již zařídí vše potřebné. Zákazník musí pro samotný přenos znát své telefonní číslo a takzvaný ověřovací kód účastníka. Tento kód se dá snadno zjistit v účastnické smlouvě nebo případně v samoobsluze operátora.
Já jsem včera napsal email do O2 Family,že nejsem spokojený s tarifem a chci zpátky základní (149 Kč) nebo převod na kartu.(Jsem skoro ve stejném věku a opouštím aktivity,kdy jsem telefon potřeboval neustále - předseda SVJ,garáže,zahrádky) Nyní mám O2 volání a sms zdarma,30 minut do ostatních sítí a 500MB dat. Pro mne je však hlavní, že na telefony dcery,zetě a hlavně vnuček mám zdarma (jsou v O2) mám doma wifi,takže data ani nevyužiji. Dnes dopoledně mi zavolala operátorka a bez problémů jej změnila. Zkuste to,vysvětlí Vám a myslím si,že se dohodnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.