Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HD set-top-box s USB pro prehravani

Od: dvbt odpovědí: 4 změna:

Uz dlouho shanim HD set top box pro prijem programu Nova HD a CT HD, ktery by ale umel i prehravat ruzne formaty (DivX, MKV, titulky,...). Ted jsem nasel zrejme novinku od Evolve na videotech.cz/...

Mate uz nekdo zkusenosti? Podle popisu je to presne co hledam a cena je taky super.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavka76*
hodnocení

1x

Podle popisu a ceny to vypadá na dobrou volbu. Ikdyž ta cena ja až podezřelá. Ale pokud budete nahrávat pořady ve FullHD,tak bych raději sáhl po něčem s pevným diskem.

hodnocení

0x

videotech.cz/... když na to koukám tek si nejsem jistý podporou záznamu na externí disk . . .je tam napsáno že uloží záznam na flash . . . to bych chtělo ověřit . . .!

Jinak jsou i levnější . . .zde alza.cz/...

doplněno 29.03.10 19:14:

sorry, zkušenosti nemám. Aleobvykle lze zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.

testerscorpia

To je s odpuštěním nebe a dudy, to Porte vůči Evolve Scorpio. Porte je opravdu jen set-top box, kdežto Evolve umí přehrávat i DivX filmy vč. českých titulků, MKV filmy (což jsou HDTV filmy v kontejneru Matroska) a má ještě pár dalších vychytávek. Osobně jsmme měl Scorpio na jeden den (spíše noc) půjčené od kamaráda. Je to neuvěřitelně vytuněný stroj. V podstatě kompletní mediacentrum, akorát že mi nehučelo vedle TV jako moje stávající HTPC. Protože nemá větrák je absolutně tiché. O přijímací části se bavit nebudu, ta samozřejmě šlape na jedničku a zachytit lze opravdu vše, včetně Nova HD a CT1 HD hromady běžných MPEG2 kanálů z normálního DVBT. Co je ale bomba tak je přehrávání filmů. Z internetu se dají sosnout tuny filmů, ať už v DivX nebo v MKV (to jsou HD filmy). Přehrál mi doslova vše co jsem mu podstrčil. Z HDTV jsem na něm koukal na jednu epizodu nové série Ztracených (LOST 6) a nemělo to chybu. Co se týče disků, tak bere nejen běžné flashky (jakekoliv) ale bere i HDD. Právě u USB HDD je ale jediné omezení co tento jinak doslova zázračný přístroj má - disk musí být naformátovaný na FAT32 aby ho Scorpio poznalo. Testoval jsem 3 externi HDD, z nich mi to identifikovalo jeden (od WD). Samsung a Fujitsu disk mi to nepoznalo. Bohužel až po vrácení jsem zjistil, čím to asi bylo - tedy tím, že ten WD byl naformátovaný na FAT32 a ty zbývající dva byly s NTFS a nejspíš proto je Scorpio nebralo. Nemít už to HTPC, které mě stálo hříšné peníze, ihned do toho Scorpia jdu!

satman
hodnocení

0x

Pro HD příjem je nejlépe použít satelit. Je tam nejširší nabídka programů nejen v HD.

Nejlepší poměr cena/výkon a nahrávat přes USB umí Ferguson Ariva 200 HD (recenze)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]