Nejste přihlášen/a.
Uz dlouho shanim HD set top box pro prijem programu Nova HD a CT HD, ktery by ale umel i prehravat ruzne formaty (DivX, MKV, titulky,...). Ted jsem nasel zrejme novinku od Evolve na videotech.cz/...
Mate uz nekdo zkusenosti? Podle popisu je to presne co hledam a cena je taky super.
videotech.cz/... když na to koukám tek si nejsem jistý podporou záznamu na externí disk . . .je tam napsáno že uloží záznam na flash . . . to bych chtělo ověřit . . .!
Jinak jsou i levnější . . .zde alza.cz/...
doplněno 29.03.10 19:14:sorry, zkušenosti nemám. Aleobvykle lze zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.
To je s odpuštěním nebe a dudy, to Porte vůči Evolve Scorpio. Porte je opravdu jen set-top box, kdežto Evolve umí přehrávat i DivX filmy vč. českých titulků, MKV filmy (což jsou HDTV filmy v kontejneru Matroska) a má ještě pár dalších vychytávek. Osobně jsmme měl Scorpio na jeden den (spíše noc) půjčené od kamaráda. Je to neuvěřitelně vytuněný stroj. V podstatě kompletní mediacentrum, akorát že mi nehučelo vedle TV jako moje stávající HTPC. Protože nemá větrák je absolutně tiché. O přijímací části se bavit nebudu, ta samozřejmě šlape na jedničku a zachytit lze opravdu vše, včetně Nova HD a CT1 HD hromady běžných MPEG2 kanálů z normálního DVBT. Co je ale bomba tak je přehrávání filmů. Z internetu se dají sosnout tuny filmů, ať už v DivX nebo v MKV (to jsou HD filmy). Přehrál mi doslova vše co jsem mu podstrčil. Z HDTV jsem na něm koukal na jednu epizodu nové série Ztracených (LOST 6) a nemělo to chybu. Co se týče disků, tak bere nejen běžné flashky (jakekoliv) ale bere i HDD. Právě u USB HDD je ale jediné omezení co tento jinak doslova zázračný přístroj má - disk musí být naformátovaný na FAT32 aby ho Scorpio poznalo. Testoval jsem 3 externi HDD, z nich mi to identifikovalo jeden (od WD). Samsung a Fujitsu disk mi to nepoznalo. Bohužel až po vrácení jsem zjistil, čím to asi bylo - tedy tím, že ten WD byl naformátovaný na FAT32 a ty zbývající dva byly s NTFS a nejspíš proto je Scorpio nebralo. Nemít už to HTPC, které mě stálo hříšné peníze, ihned do toho Scorpia jdu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.