Dobrý den chci poprosit o radu jestli se vám to taky stalo já dával tvrzené sklo a nechytí se mi kraje kolem dokola zkoušel jsem asi 7 tvrzenych skel a to jsem už jich nandal bez problémů asi 5 v minulosti. Vždy postupuji podle pokynů a nikdy nebyl problém teď tohle. Děkuji za každou radu mobil jsem koupil úplně novej a nikdy tam kryt nebyl před tím
Pokud má mobil zakřivený displej tak tam ta mezera bude vždy. Příbalový bývá nějaký olej,který se tam kapne a zneviditelni to. Pokud je takhle kus od kraje tak buď křivý displej nebo sklo...
Sorry, ale nemuzes cekat zazrak, kdyz to mas spinave jak prase. Musis to dokonale odmastit, lepitkem odstranit prach a chlupy a delat to nekde, kde neni prach, treba vlhka koupelna je idealni. A na sklo zespod nesmis vubec sahnout.
Přesně to se mi stalo také. U totálně nového displeje. Mám na pravé straně 3mm pás. na půlce horní 1mm pás, na dolní celé 1mm pás a v pravém horním rohu trojůhelník 1x1cm. Příčinu nevím, ani nevím proč levá je OK.. Ale radím ti: nic s tím nedělej, maximálně se to zhorší (pokus odlepit částečně a protřít hadérkem : dostanou se tam vlákna.) Podle fotky to vypadá že mezera není přímo u okraje ale asi o2mm dál - já to mám přímo u okraje
fefi*
Jak říkám už sem zkusil asi 6 skel a všechny stejné a to sem fakt pořádně vše důkladně udělal tak snad není fakt křivek display telefon za 11 000 Kč a hezký překvapení.
karel556*
Telefon za 11 tisíc má jistě tvrzené sklo již na displeji, u mého telefonu to tak je, potom je další tvrzené sklo zdrojem zbytečných starostí a zbytečný výdaj.
Hmm, tak to ti asi nikdy nespadl telefon. Neříkám že se sklíčkem je nerozbitný, ale p té, co mi několikrát spadl, se na pár místech sklíčko nalepené naštíplo/naprasklo, ale sklo na tel. zůstalo bez poškození. ¨ Za mě je to kruciální věc. Protože výměna LCD za 800(fakt levné) je dost dražší
Z Ali Express za 40 Kč a na dřívější telefony to vždy fungovalo telefon je úplně novej iphone SE2020 telefon je z výlohy úplně novej nepoužitej ani škrábance nic na něm není plná záruka taky se bojím že má jrivej display.
petrovic
Zda se mi to, nebo tam pod tim sklem mas nejaky bordel? Vidim tam par bublinek a jakoby nejaky bordel z hadry. Sem tam smitko, mikro chloupek. Cele je to spatne.
pepeek
A jsme doma! Skla za 40 kaček z ali. Ať si říká kdo chce co chce, ale skla z číny prostě stojí za prd. Zkuste tohle alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.