Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předvolba 952 - cena

Od: pepyk93* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,mám problém a prosím o odpověď.

Potřebuju volat na VZP,kde mají předvolbu 952 a nikdo mi nebyl schopen říct,kolik je sazba za minutu volání.Jaká je cena minuty hovoru s touto předvolbou?

Děkuji za odpověď. :)

P.S. Promiň Radku,dříve jsem se na PC nedostal...*hi*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

1x
Dik Pepiku. Snad tady ma nekdo zkusenost s touto predvolbou. R.

hodnocení

1x

Nějak to nechápu, předpokládám, že VZP je pojišťovna, ale ta předvolba je divná...

- předvolba 952 není uvedena v číslovacím plánu ČTÚ (čísla 950 - 959 jsou označena jako "rezerva")
- Národný cieľový kód v mobilnej verejnej telefónnej sieti Slovensko 952 nepridelené - mezinárodní předvolba 952 : Minnesota (Bloomington, Minnetonka, Chaska Jihozápadní Minneapolis oblast)

dejte to číslo jako celek v mezinárodním tvaru (+XXXyyyy...) nebo konkrétní číslo konkrétní pobočky VZP. potom určíme i cenu...

doplněno 28.03.10 22:36:

respektive předvolba 95 je Myanmar

těch 952 je už podvolba v USA

doplněno 28.03.10 23:10:

Po přečtení příspěvků kolegů jen doplním:

Neudali jste Vaše stanoviště. Podle příslušnosti k určité sífové úrovni se rozeznává telefonní obvod místní, uzlový a tranzitní. Potom podle hierarchie, odkud kam voláte, se dá určit cena hovoru.

malvinka*

A nemá na mysli provolbu začínající tímto číslem. Organizace takto běžně fungují. Přes ústřednu voljícího spojí spojovatelka a poku ví linku dovolá se na konkkrétní pracoviště. Obdobně funguje ČSSZ.

doplněno 28.03.10 22:41:

Nemocnice a pod.

marenka*

Ne, 952 má pojišťovna pro Zlínský kraj, podívejte se ;) vzp.cz/...

alf*

myslím, že by to mohlo stát podobně jako místní hovor, policajti (nejen) také stojí jen o něco málo víc

972 _ České dráhy (ČD), 973 _ Armáda ČR (AČR), 974 _ Policie ČR

a co jsem nahlédl na VZP tak pobočky mají vždy telefon podle města kde sídlí a centrála pražské, tak nevím

hop®
hodnocení

1x

Pro upřesnění formátu uveďte celé číslo - kvůli utajení třeba s xxxxxxxxxxxxx: já mám telefon (+420) 602 xxx 172, ale je z toho jasný počet číslic, pak popřemýšlím, dík!

raadek*
Podivejte se na VZP Liberec. Dneska tam budu volat. Jinak vam vsem mockrat dekuju a ohodnotte se prosim vzajemne, protoze ta moje slavna miniopera nejenze neumi zadavat dotazy, ale ani hodnotit odpovedi. Jeste jednou dik. R.
marenka*

Tak už jsem tu ty bodíky vrazila *uf*

raadek*
Dekuju Marenko za bodovani. Uz jsem tam volal. Je to klasicka pevna linka, takze 20 minut me stalo 10kc. R.
marenka*

Není za co a je dobře, že jste se zeptal.. Fakt v dnešní době musí být člověk opatrný.. A koukám že někdo obodoval i mne, jééé to je hezký, já vás lidi *srdce*

raadek*
Lidi jsou tady Marenko hodni a verim, ze vam i dalsim daji jeste druhy bod aby se to zapocitalo do statistiky. Jenom chudak Pepik nic nedostane, protoze se ptal za me. R.
marenka*

Já ho dám Pepíkovi jinde *palec* A to že jsou tu lidi hodní, to jsem z toho celá vedle.. Objevila jsem to tu nedávno a opravdu, taková parta chytrých, hodných a super lidiček se hned tak někde nenajde *pusa* Hlavně mají velký *srdce*

pepyk93*
hodnocení

To je v pořádku Radku,já to bez bodíků z této otázky nějak přežiju...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]