Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz, zda má někdo zkušenost s obtěžujícími mobilními telefonáty. Za den i 10 telefonů, na webu jsem prověřila volajícího a zjistila i místo odkud jdou hovory vlastníka mobilních telefonů, protože různých čísel tohoto vlastníka je 20, což mě šokuje. Telefon zazvoní a je ticho, za pár vteřin začne hrát hudba. Tohle probíhá každý všední den. Nevím jak postupovat, protože se objevují pořád nová čísla? Co poradíte? Děkuji za ochotu poradit a přeji pěkný den. Dáša
Máte tam nějakou aplikaci, která odesílá vaše číslo. Stávalo se nám něco podobného. Z ničeho nic, začala třeba v noci hrát naše hymna. Povedlo se nám aplikaci vystopovat a odinstalovat. už je klid. Co to bylo ale už nevím. Zkuste přemýšlet, co jste nainstalovali nedávno.
Kazde cislo si muzete v telefonu zablokovat, uz se Vam nikdy nedovola. Chvilku to bude trvat, nez to pochopi, ale zabere to par vterin a nic to nestoji.
znám. Nevím kde ti různí šmejdi berou moje číslo. Sice mám třeba v telefonu apku nějak nevolejte.cz, ale stejně to rozsvítí displej a zahraje chvilku vyzvánění. A blokace? Nepomáhá mají pořád nová a nová čísla a nové a nové společnosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.