Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po aktualizaci na 15.1 se mi neobjevují notifikace u Whatsapp, když mi přijde nová zpráva...vždy to zjistím až po otevření aplikace. Máte někdo prosím zkušenost, jak to opravit případně jak u iPhone SE odinstalovat poslední aktualizaci ios? dle návodu na internetu jsem našla aktualizaci v úložišti, ale nenabízí se mi možnost odinstalace.
Děkuji, Míša
zdravím, pokud máte nastavení v oznámení opravdu zapnuté! (mohlo se smazat), nepomohl restart iPhonu (ne vypnutí), tak možná zkusit odinstalovat (smazat) aplikaci a znovu nainstalovat. Pozor, může dojít ke ztrátě dat ve Whatsappu, pokud nemáte zapnutou zvláš’t zálohu na iCloudu.
K možnosti vrátit se na iOS 14.. se nejdříve zeptám, kam zálohujete, na iCloud nebo iTunes? Máte Mac nebo Windows? Mohla by jste použít starou zálohu, pokud jste jí ale již nepřespala novou zálohou s iOS 15. To by bylo nejednosušší.. (osobně používám automatický iCloud ale také jednou za čas udělám zálohu ještě v iTunes)
Stáhla jste si tedy starší iOS14? Předpokládám že odsud:
a nejde vám naistalovat? Jaký jste měla návod? Třeba tento?:
Dejte vědět přesněji co vám nejde..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.