Dobrý den. Potřebuji radu ♂ z ničeho nic mi při hraní PSka ztmavl levá část obrazovky. Spodek obrazovky je tmavší než na hoře. V příloze posílám fotku. Tak se táži, zda se vyplatí oprava. TV mě stála 2000,- děkuji za případné rady ( na fotce to vypadá tmavší, než ve skutečnosti) doplněno 13.12.21 10:16: Ještě jsem chtěl doplnit, že TV jsem kupoval začátkem roku ještě v záruce do října.
Škoda že neuvádíš výrobce televize, ostatní se mohou vyhnout nákupu podobného zařízení.. Zkus poklepat telku z boku, jestli není jen špatný dotyk, který by se mohl "vrátit". Osobně vše v takové situaci rozebírám a kontroluji spoje, případně vadné součástky. Některé díly (desky s elektronikou) se dají sehnat, ale chce to také nějakou zkušenost s opravami elektroniky. Ne každý si na to troufne a raději zajde do "elektry" pro novou..
Tohle je určitě vadný podsvit dá se koupit nový z Číny nevím sice značku ale podle toho že nesvítí svisle bych tipl Samsung. Nový podsvitu z Číny bude stát cca 700kc do tisícovky a pokud jsi trošku šikovný podle návodů na internetu ho vyměníš doma sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.