Nejste přihlášen/a.
Jde mně ze zařízení svazek kabelů, který potřebuji dostat krabice a utěstit tak, aby se do krabice nedostala voda. Většinou jsem kabel řešil průchodkou, ale tady vidím velký problém. Kabel má konektory a tak ho protáhnout průchodkou určitě nepůjde.
Nemáte nějaké řešení?
Z dotazu není jasné, o co jde. Píšeš "Jde mně ze zařízení svazek kabelů" a pak "Většinou jsem kabel řešil průchodkou". Tak jde o svazek, nebo o jeden kabel a pouze s těmi konektory. A jaké "konektory", to je rovněž podstatné.Pokud by šlo o jeden kabel a pouze problém s těmi konektory, tedy pokud jde o fastony, pak použít průchodku tak velkou, aby jí prošly, kabel pak v místě utěsnění nabalit PVC izolačkou a dotáhnout ucpávku průchodky. Jinak pokud jde o svazek, pak jedíně dobře "zaplpat" třeba Mamutem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.