Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spadený hřebínek pod buben pračky

Od: emilka4 odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, mám pračku Elektrolux EWT 13120W a bohužel mi zapadl hřeben pod buben pračky. \Měla jsem dříve pračku Whirpool, takže při zapadení předmětu pod buben se otočilo bubnem, vyndalo se žebro, vyndal se zapadený předmět a znovu se zasunulo žebro. U této pračky se nikde neuvádí, zda se zapadený předmět dá z pračky vytáhnout.Nemáte někdo podobnou pračku, a nestalo se vám to, co mě, dá se vyndat zapadnutý předmět, nebo se musí volat opravář a musí se rozmontovat pračka?díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Já si myslím, že dvířka na protější straně, než plnící otvor, by už měly být samozřejmostí...

mkat*
hodnocení

0x

A nevitikol uz von?Aspon do filtra?Skus maly magnet uchytit na drot ,cez dierku strc cez bubon a klinec pri trochu stastia vyberies.

Záleží jak je velký, ale dráty přes magnet bych tam rozhodně nestrkal. I když je pravda, jestli se má pračka rozdělat kvůli hřebenu, nebo ještě kvůli drátu je už asi jedno.. Hadice či potrubí k filtru je zespodu nádrže. Myslím si, že by to byla nejschůdnější cesta rozdělat tam..

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]