Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní tarif

Od: mat2 odpovědí: 6 změna:

Vážení,

chtěl bych se zeptat. Využívám Twist kartu od T-Mobile. Nyní bych chtěl u T-Mobilu přejít na tarif (samozřejmě se stávajícím číslem). Bude mi vystavena nějaká nová simkarta nebo na té stávající pouze aktivují daný tarif?

Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlsta2*
hodnocení

4x

zdravím, žádná nová sim nebude. Zavolejte na infolinku, jestli zvládnete vše online nebo se stavíte v jejich centru, iniciály, podpis, účet, způsob platby atd. Vše jde lehce a rychle

hodnocení

0x

Pozor na některé akční nabídky, některé mohou předpokládat nového uživatele a na staré číslo by vám to nešlo udělat. Stejně budete muste kontaktovat operátora a tam vám to řeknou za je to možné.

bz*
hodnocení

0x

Většinou stačí požádat o odchod pryč - a najednou se vám otevřou dveře, které byly dřív zavřeny.

Ne vždy :( . Skoro 20 let jsem měla u Vodafonu tarif Odepiš. Pak se mi naskytlo něco lepšího od O2. Volala jsem do Vodafonu co potřebuji, abych mohla přejít k jinýmu operátorovi. Paní mi tenkrát řekla o nějakým kódu a šmitec. Neštěkl po mě ani pes. Jakmile jsem měla O2, tak najednou nabídky i od jiných operátorů. Ale to co mám mi naštěstí vyhovuje.

bz*

Já jsem odcháel od T-mobile a dali mě stejné podmínky jako ten kam jsem odcházel.

@m123: A cos čekala? Že ti VOD vylepší tarif který byl zadarmo? Takhle hloupí opravdu nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]