Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odizolovací kleště na UTP žíly až po větší průměry 3-6 mm

Od: peterrr odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

poradíte, které si koupit kleště na odizolování kabelů? Potřebuji odizolovat žíly na UTP nebo klidně i větší průměry na elektro kabelech 1.5 až 5 mm.

Já našel tohle gme.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

na UTP se odizoluje jen obal, samotné vodiče se neodizolovávají a to umí přímo krimplovací kleště na RJ konektory

Kleště neodizolovavají vodiče, ale samotný konektor má tvarované kontakty které při lisování proříznou izolaci.
111®

jsem to nenapsal dost jasně? že se odizoluje jen obal, ne vodiče? a konektory jsou dvoje, jedny na licnu, jiné na plný vodič..

S vašeho popisu jsem pochopil že vodiče odizolovavají krimplovací kleště.

hodnocení

0x

Kleště z odkazu fungují. Dají se koupit levněji. Osobně ale raději používám univerzální se stavěcím šroubem a elektrikářský nůž.
proteco-naradi.cz/...

hodnocení

0x
Tyhle používám téměř denně přes 5 let a jsem spokojený.
kleste-kombinovane.heurek/...
111®

mám podobé 6 let a pořád OK. k tomu krimplovací na dutinky , krimpl. na RJ, a kleště na bindry.

kare
hodnocení

0x
lidl.cz/... Nebo stejné i od jiných výrobců (velká výhoda, možnost nastavení přítlaku pro odizolování). Jen upozorňuji, že na krimplovaní jsou nevhodné.
To co jste poslal, je nevhodné, přítlak je udělaný jen pružinou (bez možnosti nastavení) a ta se vymačká a pak to bere jen jeden PRŮŘEZ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]