Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odolný mobilní telefon

Od: hlavik® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, doporučíte nějaký telefon - nemusí to být přímo model, stačí značka.

Momentálně mám Cubot Quest Lite, ale chybí mi NFC, blbne mi GPS a má slabou baterii. Akorát nechci těžkou cihlu, přes 300g určitě ne. Cenově tak do 6000, stejně ho furt někde zapomínám.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můžu doporučit značku CAT. Tedy já ho nemám, ale příbuznému jsem na předchozích telefonech měnil displej každou chvíli a i tak mu telefon vždy vydržel maximálně rok. Co si koupil CAT, tak mám klid *smich*

hodnocení

Když zrovna CAT je docela drahý, Cubot taky vydržel hodně, zrovna včera mi vypadnul při práci z kapsy displejem na kámen a pak rovnou do louže, odnesla to akorát fólie. Bez Gorilla Glass bych si už nekoupil ani tablet.

hodnocení

1x

Měl jsem X cover dva roky, celkem bez problémů. Potom CAT s30, stál necelou pětku, potíže s připojením k PC a trpěla čočka foťáku. Teď DooGee S58, cena čtverka, zatím šlape. Používám je na stavbách, pády, prach, voda,...

doplněno 08.12.21 08:57:

Ještě detail, vzpomněl jsem si, proč jsem vyřadil ten CAT. Je funkční, bez závad, jen tam je android sedmička, nejde přehrát na vyšší a tak nekomunikuje s kamerama a roboty doma.:(. Při výběru bacha na to.

hodnocení

0x

Mrkni na Iget... Poslední dobou již dlouhodobě odzkoušený v tvrdém používání... CAT měl kamarád automechanik a nevydržel i při slušném zacházení celkem nic... Celkem dva, tehdy ten menší dotykový a pak větší. Nevhtějí se mi hledat čísla. U toho většího se normálně rozsypalo přední (né přídavné) dotykové sklo normálně na 100 kusů a to bez mechanického působení... A to pominu, že znám tři lidi co zápasili i se softwarem jako takovým. Zamrzání, opravy... Myslím, že nejsou ši nebyly moc povedené. Zkušenost. Uživatelsky CAT nepříjemný... Aspoň tehdy, holý Android...

jm
hodnocení

0x
Po ročním zkušenosti s ulefone Armor 5x jsem druhému synovi koupil verzi Armor 5x pro. Vydrží opravdu dlouho.
Jasný, že váha se rovná baterie a výdrž telefonu obecně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]