Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, doporučíte nějaký telefon - nemusí to být přímo model, stačí značka.
Momentálně mám Cubot Quest Lite, ale chybí mi NFC, blbne mi GPS a má slabou baterii. Akorát nechci těžkou cihlu, přes 300g určitě ne. Cenově tak do 6000, stejně ho furt někde zapomínám.
Můžu doporučit značku CAT. Tedy já ho nemám, ale příbuznému jsem na předchozích telefonech měnil displej každou chvíli a i tak mu telefon vždy vydržel maximálně rok. Co si koupil CAT, tak mám klid
Měl jsem X cover dva roky, celkem bez problémů. Potom CAT s30, stál necelou pětku, potíže s připojením k PC a trpěla čočka foťáku. Teď DooGee S58, cena čtverka, zatím šlape. Používám je na stavbách, pády, prach, voda,...
Ještě detail, vzpomněl jsem si, proč jsem vyřadil ten CAT. Je funkční, bez závad, jen tam je android sedmička, nejde přehrát na vyšší a tak nekomunikuje s kamerama a roboty doma.. Při výběru bacha na to.
Mrkni na Iget... Poslední dobou již dlouhodobě odzkoušený v tvrdém používání... CAT měl kamarád automechanik a nevydržel i při slušném zacházení celkem nic... Celkem dva, tehdy ten menší dotykový a pak větší. Nevhtějí se mi hledat čísla. U toho většího se normálně rozsypalo přední (né přídavné) dotykové sklo normálně na 100 kusů a to bez mechanického působení... A to pominu, že znám tři lidi co zápasili i se softwarem jako takovým. Zamrzání, opravy... Myslím, že nejsou ši nebyly moc povedené. Zkušenost. Uživatelsky CAT nepříjemný... Aspoň tehdy, holý Android...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.