Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotify mi neukazuje aktivitu přátel

Od: benee odpovědí: 13 změna:
taky Vám spotify neukazuje aktivitu přátel? mně už ji neukazuje tak 4 dny, nevíte jak to napravit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Asi bude problém na straně Spotify. Zkuste to i v desktopové aplikaci, jestli to funguje tam. Pokud to tam půjde, vymažte data aplikace Spotify v telefonu, mohlo by to pomoci.
benee
hodnocení

Děkuju, zkusím to :>
terik

Mně to aktivitu přátel stále neukazuje, zkusila jsem i odinstalovat aplikaci na pc a znovu nainstalovat, ale stále se to tam nezobrazuje. U vás to funguje?

hodnocení

1x
Mě to taky nic neukazuje. Možná to bude tím, že to nemám.
Jsouc ze starý školy by mě zajímalo k čemu to je dobrý? Vědět že Lojza dělá tohle a Pepička tamto?
Potřeboval sis dokázat, že jsi lepší, když to nemáš a nepotřebuješ? To ale tazateli fakt nepomůže.
Nepotřebuji si nic dokazovat. Hlavně, že mu tvoje rada pomohla...
Potom nechápu tu potřebu na dotaz odpovídat. Moje rada je níže.
To tady ještě nebyla.

joudic*
hodnocení

0x
ucelem spotify jaksi neni socialni sit, to jste si splet appku, nevim k cemu by mi bylo, co poslouchaji ostatni, vim co se mi libi.
Stejne jako nevim k cemu mi je online hudba, porad je dost a dost situaci, kdy neni elektrina, wifi, dostatek dat, signal a pak clovek kdykoli hrabne po telefonu, kde ma x gb oblibene hudby, ktera ani na spotify neni, filmu a serialu apod, take proto, ze muj telefon neni bila holcici hracka na instagram, ale minipocitac s necelym 1TB dat.
Hmm, a víš o tom, že i ve Spotify můžu mít hudbu staženou a přístupnou offline? Asi ne, jinak bys takový nesmysl nenapsal ;)
joudic*
samozrejme vim, a to co posloucham tam neni, tzn. ruzne indie a zacinajici muzikanty a skladatele, ktere pak za 10let semtam objevi mainstream. Mam rad sva data fyzicky u sebe v beznem formatu a muzu si je kam chci prekopirovat, nebo nekomu pres otg apod. Mimochodem budete mit pristup vzdy, nebo se na neci appku musite spolehat, neverim ze stazeni je mozne v beznem formatu a bez limitu, to bych si mohl zdarma stahnout cele jejich uloziste a dal nelegalne sirit, a tech zalob, ktere by spotify muselo resit s interprety, prehrani bude urcite mozne vzdy jen pres spotify s kodovanim. Coz dozajista cloveku mestskemu vyhovuje, ale chleb se lame ve chvilich, kdy je mimo inzenyrske site nebo v castech sveta, kde je internet s rychlosti kourovych signalu, kde sdileni filmu a muziky mezi sebou stale funguje lepe
pomahatachranit

duvod je jasny a to objevovani nove hudby. Vy nemluvite s prateli o filmech a pak se na zmineny kouknete nebo vydate do kina? Stejne je to s hudbou, diky spotify je to online a automaticky. Pustit si libovlneho interpreta z giganticke databaze trva asi 2sekundy, tak rychle to nezvladnete ani na svem minipocitaci :)

Navic ta funkce jde cela vypnout, tak jak to udelalo mnoho lidi vcetne me.

ajendii

joudic, stiahnutie funguje priamo cez spotify a je kodovane a pesnicky ide prehravat vylucne iba cez spotify. Tym je to osetrene. Mna by zaujimalo, ci si ty/vy kupujes/te vsetku hudbu, ktora je ulozena u teba "sukromne, bezpecne" v ulozisku. A či aj tie male indie kapely atd podporuješ alebo si tú hudbu stahujes piratsky z ulozta, yt. Kedze spotify je aj ista forma podpory, aj ked minimalna. A ako uz ludia pisali, ta "socializacia" je najma na rozsirenie obzorov a obohatenie sa o dalsie kapely, mnohe aj nezname. A v ziadnom pripade sa na spotify nenachadza len mainstream. EDIT: aktivita priatelov nefunguje ani mne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]