Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná příjem TV programů

Od: zname odpovědí: 2 změna:

zdravím, nechali jsme si v létě na chatě nainstalovat novou antenu na příjem DVB-T2 (do staré natekla voda, přestala fungovat), kde jsme normálně v klidu chytali cca 40 kanálů. Dnes jsem byl na chatě a po zapnutí mi to zahlásilo není signál a po aut.vyhledánaí kanálů mi to našlo jen 8 TV kanálů v podstatě jen CT1, CTV2, CT3 a Déčko. A to i po několika dalších zkoušeních. A i ty se někdy sekaly... Ano vím, bylo ošklivo, sníh, mlha, atd. ale přesto se zeptám, je toto normální? Jakým způsobem zlepšit příjem programů? Zesilovač, satelit...? Díky za erudované rady...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkontrolovat anténu, jestli je přibližně takovým směrem jako byla po instalaci. Potom zkontrolovat celý svod. Od antény až k televizi.

hodnocení

0x
nechali jsme si v létě na chatě nainstalovat novou antenu na příjem DVB-T2
Obraťte se na toho, kdo montoval, ten toho ví (měl by vědět) nejvíc o vaší anténě, signálu. A pokud nyní není dostatečný signál, pak je to "normální". Původní anténa mohla mít zesilovač, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]