Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití tohoto zařízení

Od: ondra51 odpovědí: 7 změna:

dobrý den, při úklidu koupené starší garáže jsem narazil na v příloze zobrazené zařízení; můžete mi někdo poradit k čemu sloužilo nebo dokonce slouží?

Využití tohoto zařízení
Využití tohoto zařízení #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

7x
Snímač tepu, např. k rotopedu. :)
doplněno 02.12.21 18:22: Pokud by někoho zajímal princip. :)
IR LED je patrná z fotografie v dotazu.
Využití tohoto zařízení #3
rene51
hodnocení

asi máte pravdu, bude se jednat o nějaké starší provedení - děkuji za odpověď i ostatní příspěvky

Využití tohoto zařízení #4
Využití tohoto zařízení #5

hodnocení

3x

Část handsfree k mobilu z pravěku.

111®
hodnocení

0x

Jo dávalo se to na lalucek ucha

ehorvath

Jak už tu bylo odpovězeno, snímač tepu, měli jsme u rotopedu a klipsa se vždy dávala na ušní lalůček.

ann*
hodnocení

0x
To vypadá jak nějaké udělátko, které mi hematoložka na každé kontrole dává na prst a cosi tím sleduje Takže asi nějaká zdravotnická pomůcka.

ann*
hodnocení

0x
To vypadá jak nějaké udělátko, které mi hematoložka na každé kontrole dává na prst a cosi tím sleduje. Takže asi nějaká zdravotnická pomůcka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]