Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do fotopasti, jaké doporučení

Od: kubinec® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

prosím vás, mate zkušenosti s fotopastí? Jaké byste baterie doporučily Dobíjecí nebo nějaké obyč ale kvalitní?

Popřípadě solarní zdroj (6V, 1,5A)

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Obycajne urcite nie, pri zapnuti IR svetla v noci je tam velky odber a nedoplatite sa. Samotna pasca vela neberie, osvit je narocny. Najprv som mal NiHh 4 x 1.2V, ale kvoli nizsiemu napatiu voci 1.5V alkalickym to ochrana vypinala. Potom som dal litiove, rozmerovo su ako AA tuzky, ale jedna ma 3.7V. Zvysne dve pozicie som skratoval kovovym valcekom. Vydrzi to niekolko noci vratane natacania videa.

hodnocení

no, celkem mě zarazilo to, že zdroj to chce 6V, ale slot na baterie je rozdělen na dvě pulky po 4ks baterii, takže na 8ks = 12V, ale stejně funguje jen jedna polovina(což je 4ks baterii 1,5V = 6V)

ta druhá pulka je tam jako na okrasu, nebo je to nějak propojené? Když vložím do první pulky 4ks baterii tak se fotopast rozjede, pokud vložím baterie pouze do druhé pulky, tak nic.

To je teď vlastně jedno, jde mi o ty akučlanky, jaké použít *nevi*

Nimh 1,2V prý nepoužívat dle manualu, ale zkoušel jsem je jen doma a funguje *smich*

Mal som to rozobrane, tiez ma to zaujimalo. Su tam 2 bloky po 4 ks drziakov na baterie. Prepojene su paraelne, plusy idu cez dve schotky diody. Funguje to teda aj len na jednu sadu, druha je tam ako zaloha a ako posilnenie pri vacsom odbere.

kami123
hodnocení

0x

primární

- velká kapacita

- drahý provoz

.

aku

-vyšší pořizovací náklady, nižší provoz

.

solar

- je vidět

- drahé pořízení

- levný provoz

- technicky náročnější

- snih...

.

volil bych dle četnosti používání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]