Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedná se o pravé Apple AirPods?

Od: tomas32 odpovědí: 4 změna:

Dorbý den, dnes jsem nalezl Apple AirsPods a chtěl bych se zeptat, zda jsou pravé. Nějaký nápis na sobě krabička má a tváří se i docela hodnotně. Já tomu nerozumím. Obrázky v příloze. Děkuji

Jedná se o pravé Apple AirPods?
Jedná se o pravé Apple AirPods? #2
Jedná se o pravé Apple AirPods? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlsta2*
hodnocení

2x

zdravím, pokud jsou "pravé”, dle foto to vypadá.., odevzdejte je, nebo nahlašte na Apple podpoře. Nevím jak jste je "našel”.. (neuvádíte!) ale o poslední lokalizaci byl majitel informován. Pokud je nabijete a použijete, majitel vás snáze dohledá, pokud tedy nebydlíte v panelovém domě a nevyjdete s nimi ven. Vraťte co není vaše...

tomas32
hodnocení

Dobrý den. Ano, to chci také udělat, jen jsem se chtěl ujistit, zda se jedná o originály, abych nebyl za debila. Děkuji

mate59
hodnocení

0x

Myslím, že ano.

hodnocení

0x

Vypadá to na skutečné Airpods 2. Ovšem některé napodobeniny jsou na pohled prakticky nerozeznatelné od originálu, takže z fotky vám to na 100% nikdo neřekne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]