Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka

Od: tygrice odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Mám dilema chtěla bych si vybrat bezdrátová sluchátka ale je toho spousta. Ale nevím jaké vybrat aby to nebyli nějaký shit. Tak proto se zde ptám jaké opravdu zvolit aby byli k poslechu a abyse neustále odpojovala od telefonu. Tak kdo mi poradÍ a má opravdu dobrá sluchátka se kterýma je spokojený? Prosím popřípadě odkaz děkuji moc mi pomůžete s výberem. Poprosím o odkaz kdyby někdo měl díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mám tyhle kočičko, ale na ty asi nebudeš mít dost zlaťáků.

tygrice
hodnocení

pansvacinka kocourku budeš se divit ale mám na ně. Ale proč hned vzit tato? Nejdříve si projdu ostatní a pak se rozhodnu.

mandes
hodnocení

0x

Zdravím, ono by to chtělo upřesnit pár věcí. Třeba maximální cenu, druh sluchátek, výdrž atd. Takhle se bude těžko radit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]