Dobrý den, Včera jsem dostala nový telefon a vložila jsem do něj sim kartu značky T-mobile kterou mám od roku 2007 Ještě jsem do něj nedala ani pin a telefon jsem nechala bez dozoru ležet. Vrátila jsem se a už byl v rukou 10 letého. Nějak si s ním hrál, a zadal pin 2x špatně a teď mám poslední pokus. Pin kódy bouhžel už po letech nemám. Lze ze sim nějak získat pin kód prosímvás? Je to karta bez dobíjení. Mohu si koupit klidně novou, ale ve staré kartě je spousta tel. čísel o které nechci v žádném případě přijít
Co vím, tak jsme vždy volali na 4603 a tam po nás chtěli posledních x čísel, co jsou zezadu na simce. Poté sdělili kód PUK a ten tu SIM odblokoval. Je však zvláštní, že vám tu SIM nezablokovali z důvodu nepoužívání. Vytáhl jsem z šuplíku jednu zapomenutou (stará sotva 2 roky) a ta už nejde do sítě zaregistrovat. Existuje jen jeden operátor, který takto simku propadnout nenechá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.