Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Screenshots pro mobily

Od: lukeos* odpovědí: 7 změna:

existuje nějaká aplikace,která umí vyfotit displej mobilu?...můžete poradit? děkuji za odpověď

doplněno 26.03.10 17:51:

můj telefon je Nokia 5310

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaký máte telefon (tedy značka, typ, další informace)?

Možná nějaké aplikace existují. Já mám několik emulátorů na počítač pro některé telefony.

lukeos*
hodnocení

Nokia 5310

bena*

No tak bohužel pro tento nový telefon emulátor nemám *nevi*

Bohužel. Přeji hodně štěstí při hledání.

lukeos*
hodnocení

tak zkuste prosím poslat alespoň nějaký podobný:)

bena*

Vaši emailová adresu, prosím.

lukeos*
hodnocení

můj mail je lukeoss@seznam.cz děkuji

pepyk93*
hodnocení

0x

Já na své Nokii N73 se Symbianem používám aplikaci Screenshot 2.0 (podobných aplikací na Symbian znám ještě několik),bohužel o žádné obdobné aplikaci v javě jsem ještě neslyšel.

symbianportal.cz/...

Asi jsem tě moc nepotěším,ale žádná taková aplikace pro javu (myslím) neexistuje...

doplněno 26.03.10 19:28:

Takže jsem malinko pošťoural a našel jsem tohle : forum.w-source.biz/...

Píší tam : ,,nejhůř na tom jsme mi bez symbianu
na screen použijte jednu (nebo obě) tyto aplikace - každá nemusí nefungovat na všechny java hry... proto jsou dvě, tak se hned nevyděste
"

Zkus ty aplikace Wirless tolkid a JD Maker. ;)

Sám je odzoušené nemám,poněvadž se mi něchtělo se ,,zbytečně"kvůli dvěma odkazům registrovat.To by potom člověk nedělal nic jiného,něž že by vyřizoval registrace.

Zkus to!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]