Dobrý den, Našla jsem na internetu stránku přehraj.to, jsou tam ke zhlédnutí filmy v aj, které potřebuji, ale nejsou tam titulky. Jak si je tedy mohu opatřit? Jdou stáhnout nebo tak nějak? Moc ty titulky potřebuji, začala jsem sledovat filmy v aj nedávno, tak si troufnu jenom, když mám k tomu filmu titulky v aj. Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Já stahuji titulky na ulozto.cz nebo webshare.cz, ale neradujte se, i když správné titulky najdete, tak nemusí být správně načasované, a s tím souvisí další "starosti".
Moje řešení je na první pohled složitější ale zato mnohem víc funkční než hledat ke všemu titulky ručně. Instaluj si program Kodi a filmy přehrávej v něm. Pak si najdi "fórum XBMC" a podle něj si udělej základní nastavení. V programu se dá nastavit preferováný jazyk a jazyk titulků. Pokud film není v preferovaném jazyku, program sám vyhledá a nabídne titulky. Jen si musíš podle rad na fóru správně nakonfigurovat zdroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.