Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flipové pouzdro na mobil

Od: inka® odpovědí: 7 změna:
Mám samsung A52s 5G a koupil jsem si pouzdro, při otevření se nezobrazí a při zavření nevypne. Zkoušel jsem aplikace a nic. Nevíte jak na to? Anebo to nefunguje. Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Originál příslušenství má ve flipu magnet který to ovládá. Jestli flip z činy tak ho tam asi nedali.

hodnocení

Magnet tam je ale nejde.
Podle mě se v nastavení nic aktivovat nemusí. Přehrával jsem kdysi romku na samsungu za jinou neoficiální a flip fungoval automaticky bez toho že by se to muselo někde zapínat. Bylo to ale za časů android 6-7. Je možné že v dnešních verzích 10-11 se to už nastavit musí.

olinl
hodnocení

0x

V základu pro otevření telefonu je jen rozpoznání obličeje přední kamerou (za mě nic moc), gesto, PIN a otisk prstu. V Nastavení jsem nic jiného nenašel, ono vlastně ty čtyři věci jsou jakž takž nejbezpečnější a nejrychlejší způsob otevření.

hodnocení

0x

Doporučená zajištění telefonu toto "nezajištění" už vylučuje.

Magnet v pásku flip pozdra ti tak akorát rozhodí kompas.

hodnocení

Byl jsem zvyklý u starém mobilu. Jinak děkuji za odpovědi.
olinl

Jinak kvůli času nebo příchozím zprávám se prodává pouzdro s průhledem cca900,-Kč Samsung S-View Po/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]