Nejste přihlášen/a.
Plánuji si koupit chytré hodinky právě kvůli monitorinku spánku. Jak přesně probíhá ten monitorink? To mi zobrazí graf průběhu spánku?
Ne, řekne vám to, že jste se čel vyčůrat, napít. Graf ukazuje délku hlubokého spánku a i lehkého. Orientačně je to dobrý, ale překontrolovat se to asi nedá.
jenyk - třeba, v mém věku, by to možná mělo význam, že by to určitě splehlivě identifikovalo, kdy jsem přestal dýchat a umřel jsem. Ale mě už by to bylo asi celkem fuk.
Každé hodinky to mají trochu jinak. Změří vám to délku spánku, kvalitu /hluboký a lehký/ délku snů a porovnává to s jinýmí dny a uživateli. Napíše vám to zda jste šel spát dřív než obvykle, nebo naopak že jste vstal později atd. Je toho hodně.
Ty hodinky dost nepřesně monitorují tep a pohyb ruky.
To se nedá ani říct, že by to bylo hrubě orientační...
Hračka na blbost. Nic víc.
Nechci se chytrých hodinek zastávat...
Ale nemáte pravdu.
Rozdíl mezi tepovou frekvencí změřenou chytrými hodinkami Huawei Watch GT2 a hrudním pásem cyklopočítače Garmin, je do 2 tepů/min(!) a to jak v průměrném tepu, tak v maximálním...To je přesnost velmi obdivuhodná.
Nevím zda příspěvek bude k smíchu nebo k pláči. V rodině umřela žena, máme dva úmrtní listy, jeden s covidem, jeden bez, 2 různé časy úmrtí, při přijetí na oddělenína jednom dokladu 3 prstýnky, na druhém jeden /který nešel sundat) a více nesrovnalostí. Na ruce měla hodinky, které nám ukázaly, že ještě dvě hodiny po smrti se šla vyčůrat.
Ptáte se na co je monitoring spánku? Třeba na taková podivná zjištění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.