Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké písmeno v telefonu

Od: bimbam® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den! V telefonu musím zadat nové heslo. Musí tam být velké písmeno. Neumím přepnout klávesnici. Poraďte, prosím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Vždy je klávesa shift. Dvojí klepnutí na shift je jako počítačový capslock.
hodnocení

Děkuji. Mezitím mi dcera telefonicky poradila nějakou šipku. Ještě předtím asi vypršel čas zaslanému číselnému kódu, pak jsem různě zmatkovala a nefunguje ani další vyžádaný číselný kód. Nakonec mě Lidl plus vyzval, abych to dál zkoušela nejdříve za 30 minut. Odpoledne se budu s dcerou na WhatsApp učit psát velká písmena a všelijaké znaky. Ach jo. Lepší už to se mnou nebude *nevi*.

krtek6

no "shift" je ta vaše šipka nahoru...přeloženo do češtiny.. "shift" = přeřadit...tzn..z malého udělé velké...

hodnocení

4x
Stiskněte tuto klávesu a všechna písmena na klávesnici budou velká (tak jako u mě) a to první se i velké napíše, potom se automaticky přepne na malá (opět to hned uvidíte na písmenkách na klávesnici). Když klávesu stisknete 2x za sebou, píšete velká písmena trvale (opět to poznáte dle velikosti písmen na klávesách).
Velké písmeno v telefonu
hodnocení

Děkuji. Zatím jsem z pokusů, ze sebe i z Lidlu otrávená. Zkoušet to začnu znovu s dcerou odpoledne.

Musela jsem kouknout do mobilu, jak to vlastně dělám. Stačí tuknout na tu šipku, kterou vám zde zakroužkovali a máte velká písmena. Když ji zmáčknete dlouze, píšete stále velká. Žádné další pokusy nejsou potřeba.:)

hodnocení

Maky, také děkuji za radu. Už jsem znovu přihlášená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]