Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! V telefonu musím zadat nové heslo. Musí tam být velké písmeno. Neumím přepnout klávesnici. Poraďte, prosím.
Děkuji. Mezitím mi dcera telefonicky poradila nějakou šipku. Ještě předtím asi vypršel čas zaslanému číselnému kódu, pak jsem různě zmatkovala a nefunguje ani další vyžádaný číselný kód. Nakonec mě Lidl plus vyzval, abych to dál zkoušela nejdříve za 30 minut. Odpoledne se budu s dcerou na WhatsApp učit psát velká písmena a všelijaké znaky. Ach jo. Lepší už to se mnou nebude .
Musela jsem kouknout do mobilu, jak to vlastně dělám. Stačí tuknout na tu šipku, kterou vám zde zakroužkovali a máte velká písmena. Když ji zmáčknete dlouze, píšete stále velká. Žádné další pokusy nejsou potřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.