Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz a prosbu,nevíte kontakt na reklamace volání přes SKYPE,při bankovním převodu jsem udělala překlep v čísle a částce.Na jejich webu ani zmínka o tel. a email kontaktu,odpovídá pouze automat na echo123,děkuji za odpověď.
To, co jste platila, je platba za kredit na volání ze Skype, nebo za telefonní číslou no volání do Skype? A platila jste kartou, Paypalem,...?
Myslím, žre oni skutečně žádný telefonický ani přímý emailový kontakt nemají, zkuste support.skype.com/... nebo support.skype.com/...
doplněno 22.03.10 16:57:Já měl jednou jakýsy problém při nákupu hardware (taky způsobený mou chybou a vyřešil se nakonec sám) a použil jsem formulář na stránce instoreshop.info/... a odpověď mi přišla tak, že mi poslali link na formulář s odpovědí.
Jinak, pokud to chybné číslo bylo číslo účtu, tak to nejspíš přijde zpět automaticky, ovšem pokud jste poslala peníze správně, ale se špatnou legendou, tak asi bude třeba se obrátit na nějaký ten help.
doplněno 22.03.10 17:02:Probůh! Jakýsi problém.
Dobrý den,
mám stejný problém, zaplatila jsem převodem z bankovního účtu 100 Euro za Skype kredit, ale po 1.5 měsíci se kredit na Skype účtě neukázal a potřebuji tedy nějak kontaktovat Skype reklamační oddělení, jelikož se platba nevrátila. Kontakt na Skype reklamační oddělení ani zákaznické odd. nemohu najít, není tam na ně vůbec žádné spojení. Máte prosím někdo zkušenosti, jak toto řešit, Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.