Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde video v autě

Od: 88marek888 odpovědí: 9 změna:

mam mp4 car player a nevim do neho dostat zadne video.convertoval som videa do wmv,asl,flv a amv formatov ale stale ich nechce prehrat.prosim poradte mi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Myslíš tím, že máš přehrávač MP4, do kterého potřebuješ dostat video ve formátu, který podporuje, abys sis ho mohl přehrávat třeba na cestách?

alf*

no co asi jiného.

Mělo by to brát to AMV, zkus si pohrát kodeky, zvuk, ... kdysi jsem to také zkoušel a až na několikátý pokus jsem trefil tu pravou kombinaci všeho. To je asi něco z PRC, že, tedy manuál nula resp je tam něco jako Supported Video Format: AMV

88marek888
hodnocení

myslis tim ze si mam.nainstalovat kodek pre tenhle format a pak to skusit synchronizovat?

88marek888
hodnocení

jo to sem myslel.nevis o necem co bych mohl skusit?

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Já mám ke svému MP4 přehrávači CD, na kterém je convertor, který video předělá přímo do souboru, který můj přehrávač podporuje.

88marek888
hodnocení

a nemuzes mi poslat ten konvertor?

alf*

já na to používám bytessence.com/...

Co zkusit třeba mp4ky?

88marek888
hodnocení

to sem skosel taky a nejde to.ale ted mam jinej problem.podarilo se mi spojit plusak a minusak na mp4 car playeri a na minusovej kontakt a nejede mi.co se mu mohlo staaat?porad mi prosim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]