Nejste přihlášen/a.
Ke každému repráku potřebuješ 1x BT vysílač, 1x přijímač, 1x zesilovač. K tomu všemu samozřejmě napájení .
Odhaduji tak 5-7 tisíc pro jeden reprák.
Normální člověk si tam někde koutem natáhne kabel za pár stovek nebo dá do lišt.
Totak
Já vycházel z reálných cen jednotlivých zařízení u nás. (ne čínských modulů) A vycházel jsem z těch levnějších variant.
Nějak tak hádám, že člověku, kterému by vadila dvojlinka podél zdi, bude vadit nízká kvalita zvuku.
A i tak to rozchodit nebude jednoduché.
Ale pokud PetrSv umí s pájkou a měřákem, tak proč ne.
.
PetrSv
Napájení lze vzadu klidně rozvést. Ale v tom případě bude rovnou lepší vést tam signál přímo ze zesilovače a pak bude stačit i 1x přijímač a vysílač, čímž stáhneš náklady na polovic. Ty BT moduly bych ale moc nedoporučoval.
Se zesilovačem 30W za 2USD zkušenosti nemám, ale pokud má ten výkon a tak malý chladič, tak musí pracovat ve třídě D, kde bych si kvalitou zvuku nebyl také jistý. Ale netvrdím, že to bude nepoužitelné.
Samozřejmě že čekat zázraky od zesilovače na desce 5x5 cm asi nemůžeme. Já to kupoval ze srandy protože to loni na vánoce bylo za doláč. Z fotky je vidět, že je to nepoužitý protože jsem to chtěl na dvůr aby mi tam něco hrálo při práci na zahradě. Zatím tam ale mám staré autorádio takže mě nic nenutí bastlit něco dalšího.
"Chytré odpovědi" že nejlepší to je kabelem, jsou zcela správné.
Že jsou pro Vás "mimo mísu" protože jste nejřív udělal podlahu a nepřemýšlel nad kabeláží, to je věc druhá.
Obávám se, že jakékoliv řešení (vyřešit lze téměř vždy a téměř vše), bude podstatně dražší než je cena vašeho domácího kina (a to možná i s tou podlahou).
Bose set 300S.
Cca 21tis...5.0 a bezdrátově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.