Koupil jsem na ebay led pásek na 3x1,5v baterie v krabičce s vypínačem.na druhý konec led pásku jsem dal mikrospínač.baterie mám obyčejné Varty zinc-carbon,jsou nezvykle teplé a ztratily cca 65% kapacity, může to způsobit zapojení ,res.pripojeni mikrospínače na konci pásku?
O žádných tepelných ztrátách nic nepíšu,jen že jsou nezvykle teplé a ztratily cca 65 %kapacity. Takže dat mikrospínač mezi zdroj a pásek?
kami123
Chápu, Já to stihl přeformulovat. Pokud to hřeje při vypnutém světle, tak máš spínač zapojený paralelně místo seriově a musí se to spravit a není radno s elektrokutilstvím bez základních znalostí pokračovat.
Za jak dlouhou dobu stratili kapacitu? Jak jsi to poznal.
Mimozemšťany?...asi ti vrtá hlavou na co se to díváš co?...dej mi hoďku a pošlu foto,zatím můžete hádat ať je sranda Ne, jednorázova záležitost to není,už jsem to dělal,pravda jinak než jak jsem to zkonil teď,z chyb se člověk učí...díky za rady a pomoc
kami123
Z mimozemšťanů si nic nedělej, to se tu občas objevují smyšlené dotazy..., tak jsem si nebyl jistý.
V tomto případě může, protože ho má pravděpodobně paralelně k zátěži (a tedy i zdroji), takže to při "vypnutém" stavu nesvítí díky tomu, že jsou baterky do zkratu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.