Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás zvažuji o nákupu těchto baterii 18650 a časem bych chtěl si pořídit i 9V nabíjeví,ale nevím zda mohu použít k případnému nabíjení např nabíječku co mám doma leta (Kodak K6000 urče/....
Teď koukám na "Čínu"a zamlouvá se mi tato nabíječka ale nevím prostě.
Můžete mi prosím poradit nebo dát tip?
Děkuji
Aku si kupte tiez na Ali, ale nie smejdy, hladajte LiitoKala firemny obchod, tam ked napisu 3000 mAh, tak tolko aj tie aku maju a daju aj dobry prud.
Jsem rozhodnutý pro tuto nabíječku, jen prosím o váš názor, pak už jen nakoupit akumulátory
a lze v těchto nabíječkách nabíjet klasiky Nimh?
moc děkuji
1. Hlídejte si z Číny Free Shipping - tedy EU. Není z EU .
2. Co tuzemsko například z větší nabídky: alza.cz/...
3. Nebo si šestákově ubastlit, jestli umíte, i držák za 40 Kč se dá koupit, jen se mi nechce hledat na GME. gme.cz/...
Zde jsem nafotil nabíječku ze dvou koupených dílů za asi 60 Kč a doma užívanou asi 5 let nabijecka18650_li/...
Napájecí zdroj není v ceně. Jde o běžnou nabíječků mobilů. LED světla indikují zapojeno/nabíjí/nabito.
Děkuji, tak vy jste šikovný, já to nezvládnu ani náhodou. Nabíječku jsem už objednal z Ali, využil jsem slev ze dne 11.11.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.