Dobrý večer. Už si nevím rady, tak snad mě neodpálkujete. Snažila jsem se i pročíst jiné diskuze ohledně NFC, ale podobný problém jsem nenašla. Po zakoupení telefonu jsem dlouhý čas platila bez problému a ze dne na den to nešlo. Je to už delší čas (cca půl rok), takže vůbec netuším, jestli to bylo aktualizací nebo třeba nějakou jinou aplikací. Nemůže být vadný NFC čip? Zkoušela jsem ho otestovat skrze NFC Check a vše v pořádku (i když nevím, jestli se tomu dá věřit). Provedla jsem i kontrolu Pay Protect. Když NFC zapnu v horní liště tak se nic neděje, ikonka nezmodrá. Když NFC zapnu přímo v nastavení, tak to zůstane na sekundu zapnuté a pak se zas vypne. Snad mě někdo zachrání před továrním nastavením. Děkuji za každou radu. :/
Skuste přeinstalovat aplikaci Google Pay a pak znovu přidat platební kartu. Já přes NFC platím bez problémů. Jo a musím mít zaplý nějaký způsob zabezpečení. Otisk prstu nebo ty klikyháky na hlavní obrazovce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.