Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu naladit Fandu

Od: halba* odpovědí: 3 změna:

Mám digitální TV,pozemní vysílání,antena na Ještěd.Podle návodu nelze televizor naladit AUTOMATIC ani MANUAL i kdybych ho měl vypnutý třeba hodinu.Při vypnutém televizoru obrazovka jednoduše nesvítí a ladění nefunguje.Buď jsem návod blbě pochopil a nebo je blbý můj televizor.Jinak běžné programy ČT 1,2,4,24,Nova,Cinema,Prima,Cool,Love a Barrandov jdou bez problémů a lze je ladit jen při zapnutém televizoru.FANDA má nějakou vyjímku? Co to je multiplex 4? Jak na něj přepnu?

Děkuji za odpověď na můj e-mail.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x
Na mail se tu neodpovídá. Multiplex4 je vlastně takový soubor programů, nijak se nepřepíná. MUX 4 vysílá ČT1 HD, NOVA HD, TV POHODA a FANDA. Abyste ho naladil, musíte znovu přeladit TV/Setopbox a tyhle programy se vám tam naladí automaticky.

martinhajek*
hodnocení

0x
Mux 4 má špatné pokrytí, jsi vůbec v dosahu signálu? Jde ti Pohoda TV?
doplněno 24.12.12 15:07: Nejblíže máš 10kW vysílač Jablonec - Černá studnice, kanál 25.
Na Ještědu mux4 NEVYSÍLÁ.

hodnocení

0x

po vypnuti analogu je strasna bida s digitalnim , jsem vzdalen 20km od ostravy a to same , problemy s multiplexem 4 :-/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]